發新話題

【遺失啟示】

【遺失啟示】

今日乒工廠聚會中有人遺失一黑色匙包

如有波友拾獲,物主願出厚酬致謝

失物詳盡描述:

黑色灰邊三摺式自動黏貼鎖匙包,內有4格匙勾及勾上約8條匙及一個銀色指甲鉗

如拾獲者 本論壇加分 300.
香港乒乓網
查詢電話:97020720
就是忘記背後,努力面前的,向著標竿直跑。腓三:14

I hope it's not a car key......

回復 1# 的帖子

到走時都冇人留意到喎,希望有好心人拾到.

引用:
原帖由 james007 於 2008-3-24 00:08 發表
I hope it's not a car key......
其中有一條係

oooh......did he drive his car to Kln Park tonight?  Did he have to leave his car there?

引用:
原帖由 james007 於 2008-3-24 00:13 發表
oooh......did he drive his car to Kln Park tonight?  Did he have to leave his car there?
車匙點止一條

but I usually only bring one 車匙 with me, the spare I leave at home ga ma...I guess he has to go home to get the key la...

引用:
原帖由 (=^x^=) 於 2008-3-23 23:56 發表
如拾獲者 本論壇加分 300.
拾獲者不論交還與否都加300分? 不交還者應減100000分。

引用:
原帖由 tommy 於 2008-3-24 10:28 發表
拾獲者不論交還與否都加300分? 不交還者應減100000分。
唔交還有邊個會知? 點扣?

失物詳盡描述:

黑色灰邊三摺式自動黏貼鎖匙包,內有4格匙勾及勾上約8條匙及一個銀色指甲鉗

咁唔小心家....會唔會跌左係街....??

會唔會係佢地袋波到??

引用:
原帖由 瑤瑤 於 2008-3-24 16:19 發表
咁唔小心家....會唔會跌左係街....??
引用:
原帖由 瑤瑤 於 2008-3-24 16:22 發表
會唔會係佢地袋波到??
一切隨緣

引用:
原帖由 hotin133 於 2008-3-24 18:43 發表
依家無咩消息,唔通連天都唔幫佢,唯有靠上帝!
要等廠長 Gary 發揮小宇宙

去問每個到場人事有冇發現

重未有消息..............

發新話題