發新話題

圖片 賽果【雅各 論壇雙打月賽】

本主題由 (=^x^=) 於 2023-11-12 04:10 移動
恭喜!!!!  相片好精彩

引用:
原帖由 ycfu 於 2011-4-2 15:04 發表
下線冠軍: 44_66 + James007

究竟點解2個男子乙組要走落下線?係咪假波?唔係!

而係背後有個賺人熱淚,有情有義的故事...........
情 yu 義, jak chin gum.....

引用:
原帖由 ycfu 於 2011-4-2 15:33 發表

昨晚真係好爽呀!同4哥中檯對拉十幾板,小弟呢世仔都未試過打分打到對拉十幾扳都未分高下,真係好難忘!

.
http://i255.photobucket.com/ ...
And thank you ycfu for the pencil ar....my daughter loves it...

引用:
原帖由 ycfu 於 2011-4-2 15:43 發表
小弟偶像係張繼科,但大家都話小弟似格林卡,咁可能個樣最似,都係中坑。
中坑???  Me too ar....

引用:
原帖由 james007 於 2011-4-3 00:04 發表

中坑???  Me too ar....
點會呢? James Dean is always young!
約 翰 一 書 4:20 人 若 說 我 愛 神 , 卻 恨 他 的 弟 兄 , 就 是 說 謊 話 的 ; 不 愛 他 所 看 見 的 弟 兄 , 就 不 能 愛 沒 有 看 見 的 神。

4哥冇再出現,可能已經.......
約 翰 一 書 4:20 人 若 說 我 愛 神 , 卻 恨 他 的 弟 兄 , 就 是 說 謊 話 的 ; 不 愛 他 所 看 見 的 弟 兄 , 就 不 能 愛 沒 有 看 見 的 神。

原來下線都好精彩啊!

大眼仔+ but險勝oldcake + speed,

然後又輸比阿舜+firefly,

最後被4哥+james搞掂!

得一對眼睇唔哂咁多精彩賽事。

引用:
原帖由 44_66 於 2011-4-3 14:40 發表

y師傅,昨日冇出現係因為搵左幾個夾早跟老佛爺切磋,服侍左許成晚,謝謝y師傅關心
無事就好喇~!!46有計woo
木:樓下文具店流星(TM)
正手:盾牌套膠
反手: 紅雙喜C8

引用:
原帖由 ycfu 於 2011-4-2 13:58 發表
首先在此要多謝HKTTF.COM的支持,使香港乒乓球愛好者能夠藉著網站,更有效更方便地聚集球友,舉辦球局及比賽。
大家能夠開心地以球會友的同時,我們都不會忘記繼續支持HKTTF.COM。謝謝!

恭喜冠軍, 木魚+小馬 ...
原來有香港直拍靚仔水谷準稱號嘅女定男原來叫木魚!

VERY NICE!
<-->
.

有家庭觀眾寫信問我,到底yc苦同4哥最後誰win了。?

梗係4哥win啦!大炒!

精彩照

恭喜各位, 看相片都知道比賽好精彩.

正手暴沖弧圈球,精彩 原來乒乓球係要咁打既!多謝ycfu的神級靚相

發新話題