31 12
發新話題

【乒匯聚會】: 3月27日 (星期四) 7:00-10:00pm 順利村體育館(完)

【乒匯聚會】: 3月27日 (星期四) 7:00-10:00pm 順利村體育館(完)

順利村體育館地下活動室
晚上7時至9時

歡迎所有網友來交流 !!
各球友可以以月費或訪客之形式參加。

月費:每位球友$80/月
訪客:每位球友$30/日

1會員1
2會員2
3會員3
4會員4
5會員5
6訪客1
7訪客2
8dragon032176
9zeroleung +5
10freedom12345 +5
11BeckhamCC
12hkchiuhk缺席
13joel2000hk

訪客請在3月27日之前留位。

歡迎各位躍躍參加呢!liness" />
本帖最近評分記錄

我會到.............!!!      ok ma..........???
本帖最近評分記錄

引用:
原帖由 zeroleung 於 2008-3-23 13:20 發表
我會到.............!!!      ok ma..........???
冇問題

今次聚會開始,以及四月份的聚會,我們的聚會將由晚上七至九時增至為晚上七至十時,歡迎更多波友前來參加。

3 hours is very good ....we encourage more net friends to join this GAME
香港乒乓網
查詢電話:97020720
就是忘記背後,努力面前的,向著標竿直跑。腓三:14

引用:
原帖由 freedom12345 於 2008-3-26 05:20 發表
太陽 ,,,,,,,,,,,我有冇得玩傢???
今次我一定會黎
ok...冇問題呀...
預埋你...

其實最好第一個鐘打多球練習, 第二及第三個鐘計分
本帖最近評分記錄
  • (=^x^=) +2 Thank you for your comments 2008-3-26 11:33
我改返自己個名Ringo
請不要再叫我Beckham 謝謝!

引用:
原帖由 BeckhamCC 於 2008-3-26 11:24 發表
其實最好第一個鐘打多球練習, 第二及第三個鐘計分liness" />
如果有枱剩都可以呀...
反正我隨身都帶著一袋多球....

如果有兩個波友都想...咁可以開多一張枱練下多球...
跟住再去其他枱計分...

熱晒身...計分個時仲勁d呢...

pls count me, thx
本帖最近評分記錄

太陽之子.......果然好野........d 提意 very good.........!!!

引用:
原帖由 太陽之子 於 2008-3-26 00:14 發表
今次聚會開始,以及四月份的聚會,我們的聚會將由晚上七至九時增至為晚上七至十時,歡迎更多波友前來參加。
香港乒乓網

咁頭一個鐘有冇人同我打多球 ... zeroleung 就你呀

引用:
原帖由 BeckhamCC 於 2008-3-26 18:26 發表
咁頭一個鐘有冇人同我打多球 ... zeroleung 就你呀
熱身唔一定要指定對象既...
隨便一個都可以架...
我地大家都應該打到個波過對面枱既...kee

引用:
原帖由 freedom12345 於 2008-3-27 04:18 發表
=口=我冇你咁大力,,,,,,,,,,,,
我聽日可能都係汁波多過打波o個個liness" />
點會呢....
大家都係打十一分...
執波機會均等呢...

我會到.............!!!
沖爆超

引用:
原帖由 hkchiuhk 於 2008-3-27 10:29 發表
我會到.............!!!
好...
今晚見...

我今晚可以到啊!可唔可以預埋我玩
本帖最近評分記錄

香港乒乓網

交通

九巴 23 觀塘碼頭巴士總站 ─ 順利(觀塘碼頭--順利循環線)
26 彩虹地鐵站(B出口) ─ 順天
26M 彩虹地鐵站(B出口)經 順利(觀塘月華街--彩虹地鐵站循環線)
27 彩虹地鐵站(B出口) ─ 順天(順天--旺角循環線)
29M 彩虹地鐵站(B出口) ─ 順利(順利--新蒲崗循環線)
42 彩虹地鐵站(B出口) ─ 順利
95 彩虹地鐵站(B出口) ─ 翠林
專線小巴 47 九龍灣企業廣場(近常悅道) ─ 順利
香港乒乓網

31 12
發新話題