27 12
發新話題

[萬達球局] 3月28日 (星期一) 8:00-10:00pm 黑洞乒室

本主題由 (=^x^=) 於 2023-11-12 04:00 移動

[萬達球局] 3月28日 (星期一) 8:00-10:00pm 黑洞乒室

(萬達球局) 3月28日 (星期一)8:00-10:00pm  黑洞乒室
1)  borkee
2)  至高
3)   pingpong
4)   john
5)   Myth
6)   高爺
7)   防守王
8)    ivan
9)    港版柳成敏  
10)   至高fd

地點 : 新蒲崗彩虹道202-204號華懋工業大廈一樓C ~ 私人球館
(近大有街,正門由五芳街5-7號入,鑽石山地鐵A2出口步行五分鐘)
$30 / 2 hrs

新參與球局請先PM borkee,謝謝!
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件
本帖最近評分記錄
  • 魚腩 +10 開球局獎勵 2012-2-21 09:10
正手反膠(Tibhar VIP)
反手長膠(Tibhar Grass D.TecS)
今期用Komann 訂做拍

O 住 K 先!
本帖最近評分記錄
  • 萬達 +10 Join Ball Game 2011-3-22 14:33

應該改為足、薰、棉、蕃球局
最新乒器...........................................
蔣彭龍 9mm + Andro / Roxon 450

Confirmed
本帖最近評分記錄
  • borkee +10 Join Ball Game 2011-3-22 22:01
究竟天, 有幾高 ? 我想飛, 飛進星河路 !

剛剛拎左29號假. 打完波去打邊爐....九龍城街市!!

引用:
原帖由 防守王 於 2011-3-22 18:15 發表
剛剛拎左29號假. 打完波去打邊爐....九龍城街市!!
最新乒器...........................................
蔣彭龍 9mm + Andro / Roxon 450

更改收費:$30 / 2hrs

引用:
原帖由 borkee 於 2011-3-25 22:48 發表

究竟天, 有幾高 ? 我想飛, 飛進星河路 !

引用:
原帖由 borkee 於 2011-3-25 22:48 發表

$30 � 2hrs 是不包飲品,如要飲品,罐裝$5,樽裝$10。

港版柳成敏可能會到!

Full

個胃有少少唔舒服. 打波無問題, 打邊爐就未必得.....

我要在防守王身上取兩分
香港乒乓網
查詢電話:97020720
就是忘記背後,努力面前的,向著標竿直跑。腓三:14

回復 14# 的帖子

呀貓係咪話要我只得兩分......我諗都似......

今晚我一定比人炒......

引用:
原帖由 防守王 於 2011-3-28 09:21 發表
個胃有少少唔舒服. 打波無問題, 打邊爐就未必得.....
飲杯嘢囉,不過去過第二間!

引用:
原帖由 防守王 於 2011-3-28 11:49 發表
呀貓係咪話要我只得兩分......我諗都似......

今晚我一定比人炒......
比人炒嗰個應該係我,星期六比賽完成身散哂,噚晚仲唔知有冇瞓到兩粒鐘!

[quote]原帖由 borkee 於 2011-3-28 12:21 發表

飲杯

兩分姐...你都唔比我...........

我真係驚比你炒我....我得兩分咋......

今晚去第二個竇食野

27 12
發新話題