發新話題

2008.03.21月賽奬牌

2008.03.21月賽奬牌

香港乒乓網
查詢電話:97020720
就是忘記背後,努力面前的,向著標竿直跑。腓三:14

摞印有 HKTTF 既獎牌有著一種特別既感覺...................

不過就算我點努力系離一年都無可能摞到.......................

謂有寄望乒超果個 ( 最有體育精神獎 )啦..................
最新乒器...........................................
蔣彭龍 9mm + Andro / Roxon 450

新界在羅殺手上
香港乒乓網

引用:
原帖由 (=^x^=) 於 2008-3-21 09:47 發表
新界在羅殺手上
46 加油呀..嬴番個比老佛爺

等我買番幾個先

引用:
原帖由 極道羅殺 於 2008-3-21 12:25 發表
等我買番幾個先
團購9哲
最新乒器...........................................
蔣彭龍 9mm + Andro / Roxon 450

引用:
原帖由 極道羅殺 於 2008-3-21 12:25 發表
等我買番幾個先
買咁多個有咩用?

why you only have medals right after I won ga.....not fair ar.....

haha.....I am only joking..........

呢個月開始有

引用:
原帖由 小過童 於 2008-3-21 06:14 發表
摞印有 HKTTF 既獎牌有著一種特別既感覺...................liness" />

不過就算我點努力系離一年都無可能摞到.......................

謂有寄望乒超果個 ( 最有體育精神獎 )啦..................
童生, 憑您超凡實力很難拿'最具體育精神獎', 可考慮出價買這倣製品!

引用:
原帖由 (=^x^=) 於 2008-3-21 02:17 發表
liness" />
我想問, 唔見有"乒乓球比賽"字樣 ?
人地見個牌,唔知會唔會知係乒乓球比賽既獎牌?

香港乒乓網

wow

看番d奬 ,leung 爆
香港乒乓網

發新話題