58 123
發新話題

<偉裕球會個人盃賽2011 round#3>

join please

Kenny因事退出
愛吃愛喝愛打波,希望改善球技和壞脾氣

引用:
原帖由 garfieldjam 於 2011-3-6 23:55 發表
updated.....周公子join us next time la...
join  next time

仲有兩個位

我果組好難打呀!

謝展鶼 男戊
周迪奧 男丁

引用:
原帖由 小閒 於 2011-3-8 18:02 發表
我果組好難打呀!
又有邊組易打d呢?

引用:
原帖由 kiu~bobo 於 2011-3-8 19:51 發表
謝展鶼 男戊
周迪奧 男丁
全院滿座

我想問下F組連維信係唔係丁組季軍個位

引用:
原帖由 dior 於 2011-3-9 11:49 發表

Doir 加油!

引用:
原帖由 dior 於 2011-3-9 11:49 發表
佢特登來俾你覆桌啊, 佢岩岩升左乙組, 要讓你2分

HAHAHAH~

I finally beat someone whom I had never beaten before...so happy....But he did have to give me 1 point handicapp.....

引用:
原帖由 james007 於 2011-3-10 13:07 發表
I finally beat someone whom I had never beaten before...so happy....But he did have to give me 1 point handicapp.....
二哥下次加油做大佬啦!

恭喜james007

回復 55# 的帖子

7 Gor, I'm proud of you.

Always #2.....2 lai life ar....

58 123
發新話題