發新話題

【正邪大戰】: 4月5日 (星期六) 6:00-9:00pm 觀塘乒高球會(完)

引用:
原帖由 十萬轉vs零轉 於 2008-4-6 00:57 發表

我都爭D賴野啦, 第一局用錯戰術, 第一板起手質量太高, 俾你塊長膠頂過來, 我跟本打唔到第二板, 第二局仲輸緊7:10, 好彩追得番, 如果唔係俾你head住2:0我就好難打了
第二局好精彩, 起初你 win 緊 6:2...后來我邪神上身, 連追六球, win 翻你 8:6.....后來突然見你面有正氣...邪神走路...10:7 都比你追翻, 仲 win 埋 deduce...不過便是我 win 緊你 2:0, 你一樣會 win 我....你改變戰術好成功.
香港乒乓網
查詢電話:97020720
就是忘記背後,努力面前的,向著標竿直跑。腓三:14

我都試得多, 有机無咭.
今晚邊到 eat dinner ?
香港乒乓網

引用:
原帖由 old-cake 於 2008-4-6 01:06 發表

我平時的水平吾係咁架,ray,jack and mao我都未win過,今晚是old cake 復仇記,己經是我的超水準之作,以後可能打吾返今日的水平,YY 和46都知我平時的水平都是一般的
OLD CAKE...在論壇講大話要扣分架....小心.....
平時你放下水, 比我地開心下
香港乒乓網

早知吃食飯叫你地再打...打馬拉松...問你死未

今日又比長老打死左  
香港乒乓網

44_66 今日無人 till 你 ?
香港乒乓網

引用:
原帖由 十萬轉vs零轉 於 2008-4-6 01:24 發表
我覺得自己成晚好似做緊隻"南海一號"咁, 成日要係個海底吊番隻幾千噸重既船上來, 仲要係好多好多隻

biside仲勁, 我只係單面拉, 佢就兩面有, 兩隻南海一號咁
your ball is really very very "West"
香港乒乓網

phantasy...
1. 今日好高興終於見到你了
2. 你今日打什麼膠 ??
香港乒乓網

引用:
原帖由 biside 於 2008-4-6 01:26 發表
第一局比你炒
驚未過

你唔放水我點抄你.......
香港乒乓網

引用:
原帖由 十萬轉vs零轉 於 2008-4-6 01:27 發表

味道好, 亦夠人情味, 好耐未feel過大排檔那種熱辣辣既食物, 加上一班人暢所欲言, 高談闊論既氣氛了, 係熱左D唶
可惜今天要早走....我們一般主菜打吃飯, 打球只是前菜
香港乒乓網

引用:
原帖由 phantasy 於 2008-4-6 01:28 發表

友誼755冇海綿長膠
偑服.....下次要請教你點打
香港乒乓網

old cake is very strong !!
香港乒乓網

引用:
原帖由 phantasy 於 2008-4-6 01:31 發表

用長膠當然不應問我..大把邪膠高手在..
我今天只是無間道客串邪隊..
客串都咁勁 !!
香港乒乓網

下次是中日大戰
香港乒乓網

池 d 來個

左右大戰
中日大戰
橫直大戰
男女大戰
香港乒乓網

仲有
老少大戰

Old Cake vs 小過童
香港乒乓網

一於點名, 自行組 team

1. 船頭呎
2. pun
3. Benzor
4. 乒乓人
5. Tiger 机
香港乒乓網

日直二隊

1. aa
2. (=^x^=)
3. Back Hand Mao
4. 邪貓
5. 橫打貓
香港乒乓網

引用:
原帖由 old-cake 於 2008-4-6 01:43 發表

但系無報名
無報名都要到, 否則 ban ip
香港乒乓網

引用:
原帖由 瑤瑤 於 2008-4-6 01:45 發表

再多d 名呀你    
不許其它人加入
香港乒乓網