89 12345
發新話題

【正邪大戰】: 4月5日 (星期六) 6:00-9:00pm 觀塘乒高球會(完)

引用:
原帖由 Goku 於 2008-3-19 02:20 發表
我都轉左做邪教
唔係ar...你又轉
香港乒乓網
查詢電話:97020720
就是忘記背後,努力面前的,向著標竿直跑。腓三:14

Jackho813 哥哥攪, 我第一個報名
香港乒乓網

引用:
原帖由 bd_fan 於 2008-3-19 09:47 發表
武林正宗!  
已失踪 !!
香港乒乓網

你們自行組隊. 邊隊快, 我們先同他們打友誼賽.
香港乒乓網

日直, 左手, 橫板.......歡迎組隊打我地 ....haha 打得死, 來之前記得食飽 d, 如果唔係無氣無力便唔好 la
香港乒乓網

同組中. 我相信我是功力最差的一個.  如果場場打七局四...我們便有利
香港乒乓網

其實波鐘錢好小, 只是想大家認真 d.
你們私底一組隊啦......5人成行.  賽后可以一齊食飯...Dinner AA 架 !!
香港乒乓網

引用:
原帖由 極道羅殺 於 2008-3-19 12:12 發表
抗邪隊
1. biside
1. 極道羅殺
2. james007 (waiting confirm)
3. fanlam13
4. Mr. Q
那麼你們是否 cfm 4/5 來受使 ??
香港乒乓網

我好想看下應戰的朋友打最后一場的動力狀況...等我錄影底.  看下邊個打完波無力落樓梯
香港乒乓網

007 不算邪人.....
香港乒乓網

有另一 POST 接受報名. 請出隊.
若 Brian 有意組織另一隊邪氣, 你也可以組隊.那天乒高應該仲有枱
香港乒乓網

引用:
原帖由 極道羅殺 於 2008-3-19 14:24 發表

咁要問下攪手以邪抗邪得唔得先
定係必需正邪大戰
事先聲明, 對不能用邪.  便是有快長膠在背面, 一用即當輸....牢記....
這才是正邪大決戰.

BrianDD 可自組另一隊邪氣
香港乒乓網

James007 ....小貓聽教
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件
香港乒乓網

Beckham...你 e 條友仔....表面正人君子, ...其實又是亦正亦邪
失驚無神邪我一板.......
香港乒乓網

點樣你地邊個上..... ?

Gong-Kill  
Biside
Fanlam ????????????????????????????
香港乒乓網

我不是問你一個...是問咁多個.....
唔怕你有轉, 最怕你無轉.....雖然我知道自己是死路一條.....

Gary_Cheung....日后你要好好幫我攪好 個論壇
香港乒乓網

hv another Mr. West replace Moming, tks!
香港乒乓網

引用:
原帖由 moming 於 2008-3-19 20:11 發表

今日ray call过我, 那时未知系四月五日打…四月五日我不在香港, 其他邪人努力吧!
今次你先忍才食力....下次預你
香港乒乓網

引用:
原帖由 HK-KC 於 2008-3-20 03:11 發表

今日小弟都抗邪成功,好彩同貓兄未打完,如果唔係功敗垂成lolliness" />
點會呢...昨天我 C 父 Jackho 都比你抄....我未一樣會比你抄...好彩無時間打完, 否則又死多個邪
香港乒乓網

始乎正義之軍成團 wor....陣容好強 !!!  開始有 d 擔心
香港乒乓網

89 12345
發新話題
最近訪問的版塊