發新話題

【正邪大戰】: 4月5日 (星期六) 6:00-9:00pm 觀塘乒高球會(完)

引用:
原帖由 (=^x^=) 於 2008-3-19 17:27 發表
點樣你地邊個上..... ?

Gong-Kill  
Biside
Fanlam ????????????????????????????
做什麼整那麼多問號給我,我當天一定去.
本帖最近評分記錄
  • (=^x^=) +30 破邪 win 2008-4-6 00:58

我不是問你一個...是問咁多個.....
唔怕你有轉, 最怕你無轉.....雖然我知道自己是死路一條.....

Gary_Cheung....日后你要好好幫我攪好 個論壇
香港乒乓網
查詢電話:97020720
就是忘記背後,努力面前的,向著標竿直跑。腓三:14

引用:
原帖由 (=^x^=) 於 2008-3-19 17:55 發表
我不是問你一個...是問咁多個.....
唔怕你有轉, 最怕你無轉.....雖然我知道自己是死路一條.....

Gary_Cheung....日后你要好好幫我攪好 個論壇
你講到好似你就乜咁喎

回復 19# 的帖子

我都好想黎.....不過果日我唔得閒....

丫...可以叫埋阿庭wo~

引用:
原帖由 極道羅殺 於 2008-3-19 13:47 發表
抗邪隊
1. biside
2. 極道羅殺
3. james007 (waiting confirm)
4. fanlam13
5.

未夠人
如果未够人就預我啦,不過我系吾知点同邪人打,希望可以偷師,

with oldcake, the 正 team is getting stronger and stronger wor...

引用:
原帖由 瑤瑤 於 2008-3-19 15:33 發表

抗邪隊
1. biside
2. 極道羅殺
3. james007 (waiting confirm)
4. fanlam13
5.

未夠人  
如果不夠人的話,我可以加入來打嗎?我跟JACKHO打過很多次了。

引用:
原帖由 moming 於 2008-3-19 20:11 發表

今日ray call过我, 那时未知系四月五日打…四月五日我不在香港, 其他邪人努力吧!
BrianDD 快頂上

引用:
原帖由 nicholas 於 2008-3-20 01:24 發表

如果不夠人的話,我可以加入來打嗎?我跟JACKHO打過很多次了。
羅殺歡迎之至啦

hv another Mr. West replace Moming, tks!
香港乒乓網

引用:
原帖由 瑤瑤 於 2008-3-20 01:37 發表

羅殺歡迎之至啦  
極度羅殺昨天見過我,但瑤瑤跟極度羅殺有甚麼關係呢?為甚麼肯定極度羅殺會歡迎我呢?

引用:
原帖由 moming 於 2008-3-19 20:11 發表

今日ray call过我, 那时未知系四月五日打…四月五日我不在香港, 其他邪人努力吧!
今日小弟都抗邪成功,好彩同貓兄未打完,如果唔係功敗垂成lol

引用:
原帖由 極道羅殺 於 2008-3-19 17:46 發表

我地一齊上
再加十萬轉

還欠一個人
我在另一張帖已提及,如果歡迎的話,加上我吧。

引用:
原帖由 nicholas 於 2008-3-20 02:54 發表

極度羅殺昨天見過我,但瑤瑤跟極度羅殺有甚麼關係呢?為甚麼肯定極度羅殺會歡迎我呢?
有關係...係波友, 係街坊, ( 不過未係見過的街坊 ), 係我偶像
邊個打都咁歡迎既...

引用:
原帖由 HK-KC 於 2008-3-20 03:11 發表

今日小弟都抗邪成功,好彩同貓兄未打完,如果唔係功敗垂成lol
咁你都加入羅殺啦

引用:
原帖由 old-cake 於 20-3-2008 00:17 發表

如果未够人就預我啦,不過我系吾知点同邪人打,希望可以偷師,
ok
預埋你

引用:

今次你先忍才食力....下次預你
香港乒乓網

引用:
原帖由 HK-KC 於 2008-3-20 03:11 發表

今日小弟都抗邪成功,好彩同貓兄未打完,如果唔係功敗垂成lolliness" />
點會呢...昨天我 C 父 Jackho 都比你抄....我未一樣會比你抄...好彩無時間打完, 否則又死多個邪
香港乒乓網

5/4(六) 抗邪大軍

1. biside
2. nicholas
3. fanlam13
4. old-cake
5. 十萬轉 (to be cmfd)

發新話題