發新話題

恭喜本會鄺浩平奪得丁組冠軍

我打咁耐波都未輸過比鄺浩平....
同樣未輸過比馬琳.....   因為................
香港乒乓網
查詢電話:97020720
就是忘記背後,努力面前的,向著標竿直跑。腓三:14

樓上果位好似用左我成日講果句?!!!

不過今天要多謝你,仗義幫忙!!

歐少在此,向你,貓哥 敬禮!

唔洗講野, 下次打波讓三分便可以...
香港乒乓網

....let you 5 points for one can of coca cola !!

E∼∼∼咁我有代表作喎~~~

我好多年前輸過比江嘉良 21-19

(但係佢讓我19分)

我都敬禮 貓哥!!!

引用:
原帖由 歐少 於 2011-2-21 01:53 發表
....let you 5 points for one can of coca cola !!
我從來不打COLA, 但你要請我飲找咁複雜的借口, 我想推都推唔到

引用:
原帖由 mao 於 2011-2-21 02:06 發表

我從來不打COLA, 但你要請我飲找咁複雜的借口, 我想推都推唔到
要唔要網上直播哩場咁精彩賽事~~~~

一早都話阿鄺是大熱

引用:
原帖由 省港騎乒 於 2011-2-22 12:29 發表
一早都話阿鄺是大熱
乒后炮
最新乒器...........................................
蔣彭龍 9mm + Andro / Roxon 450

有開盤嘅話,輸可樂都輸死~~~

我都中win,但連贏我拖馮+穎.點知道….

引用:
原帖由 歐少 於 2011-2-22 19:35 發表
我都中win,但連贏我拖馮+穎.點知道….
我夠林住WIN PLACE Q都中晒, 點知∼∼∼∼

new zealand 有無網名...如果無快D申請一個.
香港乒乓網

引用:
原帖由 ck345 於 2011-2-20 21:53 發表
Thanks everyone
我估係LEE 個∼∼∼

咁要加分以示鼓勵
香港乒乓網

快手

恭喜恭喜.
沖爆超

恭喜...佢真係超晒班!
木: Butterfly Viscaria
正手: Tibhar MX-P