發新話題

回歸盃 - 第四回 ( 公開報名 )

我沒有收過. 學界杯便收過.
香港乒乓網
查詢電話:97020720
就是忘記背後,努力面前的,向著標竿直跑。腓三:14

我想報名

我想報名1 C5 |# i9 s- l/ i+ \
/ S& |1 X# A8 N" q
thanks; |6 n$ @% p  Z) Q. @5 \: x
$ @' |5 ~- r0 m) i+ U- e( O* F
Richard MAk
本帖最近評分記錄

sure la 新任板主
香港乒乓網

至正 及 永輸 前確認會來參與 7/1 的比賽. 0 t6 E+ [/ t, B  ]* _2 v
另還有六位 "特別嘉賓" 稍后會確認.
香港乒乓網

我報名(俊一)
% N3 F& v. g7 k4 @+ a幫yat(俊一)報
本帖最近評分記錄

俊一有代表出場 la
香港乒乓網

YAT 是否會員....若未是要立即登記. 因為只準會員打. (除特別嘉賓)
香港乒乓網

0 [+ O+ n, [2 h0 F# _

' G! i# T; Z+ c. u$ P( m$ D$ }- x+ k贊助人瑋仔 + 3gp 報名
( _( {. M" O- ?3 K4 \0 W; g  [+ O, a# p
thanks
本帖最近評分記錄
  • (=^x^=) +2 收到 2008-3-21 22:33

回復 54# 的帖子

yat是會員

金章會員可以開以優先報名
香港乒乓網

預咗我未

pls see the list first
香港乒乓網

引用:
原帖由 (=^x^=) 於 2008-3-22 23:26 發表 $ {6 L- l! X4 @% I( `; d6 ^
pls see the list first
  ?- b; R6 s! B& N我又眼大睇過龍添

報名...
) S6 d- m9 R& z6 s. a幫puikee1227報名......          Thanks
9 U7 c( X! d8 H7 b) B7 y* K1 [2 q) ?# N# L+ T; N+ M
本帖最近評分記錄

我幫 johnnywai 報名..... 唔該.......
本帖最近評分記錄
打波唔駛勁, 但係最緊要 "型" !!!

我幫 Skywalker 報名

我遲左冇得打添
本帖最近評分記錄
  • (=^x^=) +10 點會 無你份.... 2008-3-25 01:47

版主及銀章或以上會員優先報名
香港乒乓網

我報名.
本帖最近評分記錄
  • (=^x^=) +1 暫保留報名資格 2008-3-25 15:13

我報名(john) 防孤
本帖最近評分記錄

發新話題