發新話題

回歸盃 - 第四回 ( 公開報名 )

bd_fan 幫 龍的芯 報名,謝謝!
乒道酬勤,聚友合群;康健舒泰,龍恆精神!

快 d 叫風雲小子自已上來報翻
香港乒乓網
查詢電話:97020720
就是忘記背後,努力面前的,向著標竿直跑。腓三:14

收到!thx!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

me and helloman 報名 !Thanks
本帖最近評分記錄

好熱鬧既夏日端陽!

me too, please count me!
本帖最近評分記錄
  • (=^x^=) +10 just you or do you need to help your mem 2008-3-18 16:38

me and hoieeee
本帖最近評分記錄
  • (=^x^=) +20 ok 孖公仔 2008-3-18 16:47
人生中會結識到很多人
有些只能做朋友
有些會更親密

我又來..........加亞偉
本帖最近評分記錄
最新乒器...........................................
蔣彭龍 9mm + Andro / Roxon 450

有個問題2 S: B+ y" o: F& u$ l5 I$ i
如bamboo........那時禁了7月1禁; I" j: h6 `. P3 a  Z( S3 G9 l. f& t
但地區乒總比用多半年先禁(不是国際賽)( j( F  v- Y( I/ X1 p
那我們禁不禁??
人生中會結識到很多人
有些只能做朋友
有些會更親密

引用:
原帖由 BrianDD 於 2008-3-18 16:55 發表
1 C8 j5 e$ j% @6 p2 D7 u3 y4 k有個問題
7 p; K6 P8 n9 @4 r* J1 d' ~+ u7 K# U如bamboo........那時禁了7月1禁
/ b" _" t5 q" E但地區乒總比用多半年先禁(不是国際賽)
8 |* i) f: }! Y5 V, k那我們禁不禁??
- t5 I. N6 k7 I/ f- N  k+ m
( z- v8 a& I  b/ A7 X4 c我攪比賽, 你話禁不禁好呢
香港乒乓網

引用:
原帖由 (=^x^=) 於 2008-3-18 16:58 發表 5 N6 N! Y% _2 _1 B. R
* c' D0 d4 u! a! K' \
: L) T# p3 n  ~$ ^5 F+ g
我攪比賽, 你話禁不禁好呢
0 v" B! g# O- Q3 e4 x+ {禁條毛
人生中會結識到很多人
有些只能做朋友
有些會更親密

引用:
原帖由 (=^x^=) 於 2008-3-18 16:58 發表 / d& Y7 x% j* b+ ]/ q* N6 o  o

" Q- g# w2 e( w) i, D) O
& Y1 \1 ^1 v2 ^: L我攪比賽, 你話禁不禁好呢
3 [& g& F" @/ @: n4 b) Z9 w
我0地遲多半年先禁

已加$ e( }. U6 A) |6 @
1 Z3 b) w$ z+ A; s% B
瑋仔, Bing, 一燈大師
香港乒乓網

贊助人 off+ ! O: m* D- |  O* p! U
及 fatguy 參加
$ z3 ^1 H/ }+ s: p( K5 I% d0 y- r# H8 o" [$ s+ h
thanks$ I1 m- R/ |3 k! ^& z) C+ S4 ?

0 I: A8 H5 _6 v& D[ 本帖最後由 極道羅殺 於 2008-3-19 14:39 編輯 ]
本帖最近評分記錄
  • (=^x^=) +1 收到 2008-3-19 17:29

還有三天接受板主優先報名...要報快 d 手
香港乒乓網

Topgun 呢幾日好似唔係香港,可以同佢報定名先嗎?
本帖最近評分記錄

貓:9 _& }8 }7 i) @  M- n% M

( @# X7 u! v9 j+ @贊助人 一燈大師 + 吉尼 報名

我幫 //RAY\\ 報名

引用:
原帖由 Augustmoon 於 2008-3-19 23:11 發表
8 }7 ^/ W/ I, |- zTopgun 呢幾日好似唔係香港,可以同佢報定名先嗎?
3 M2 A& j) ]4 |2 H/ t

0 ]. ~7 ?/ K5 Q  aTopgun 是超級板主. 他想唔打都唔得....你呢 Moon 兄. 你打不打 ?
香港乒乓網

引用:
原帖由 hotin133 於 2008-3-19 20:01 發表
7 y2 g! R8 ]# F% m% C. D6 T  }/ E幫chuhoikuen同ohgnow報
. ?. W" G) d% Z' B* x8 a7 Y
- Q3 z, A" n4 z  g! W你是否問過他們 ??  若是叫他們 PM 我確認.  然后我加他們的名. 但是除你自己外, 你只可以加一個人.  你選一個吧
香港乒乓網

發新話題