發新話題

華星-最新比利時澎漲劑有售**

回復 20# 的帖子

大約2星期左右~

我想問問現在有貨嗎 ?
YEO
正手 : 狂飆3
反手 : baracuda

回復 22# 的帖子

有現貨的.

你們還有其他的澎漲劑嗎
YEO
正手 : 狂飆3
反手 : baracuda

乒總過到機????????????

ccccccccccccccccc
本帖最近評分記錄
  • 魚腩 -5 灌水 2011-7-18 23:39

現在有貨嗎?

回復 28# 的帖子

已番了新貨.
仲換了白色樽!!~

澎漲劑

回復 30# 的帖子

增加海綿的彈性.

thank

仲有冇貨

回復 33# 的帖子

有貨.

我舊的(黑色)都用完了, 要開始用新的(白色)

有冇人新/舊都試過 ?!?!?!

效果相同嗎 ??

新的是否只能擦在海綿上 ??

Thanks for anyone's kind replying !
<strong>橫板 : Juic Hinoki Carbon lll (ST)
正手 : Donic Bluestorm Z1
反手 : Tibhar Aurus Prime

橫板 : Butterfly W.Schlager FL (96g)
正手 : Tibhar Evolution MXP
反手 : Tenergy 64

引用:
原帖由 jcclee 於 2011-9-7 16:11 發表
我舊的(黑色)都用完了, 要開始用新的(白色)

有冇人新/舊都試過 ?!?!?!

效果相同嗎 ??

新的是否只能擦在海綿上 ??

Thanks for anyone's kind replying !
你等陣幫我查新既 ?

引用:
原帖由 JJJJJ 於 2011-9-7 16:12 發表

你等陣幫我查新既 ?
NO ~ 是最後剩餘的舊...
<strong>橫板 : Juic Hinoki Carbon lll (ST)

橫板 : Butterfly W.Schlager FL (96g)

引用:
原帖由 jcclee 於 2011-9-7 16:20 發表

NO ~ 是最後剩餘的舊...
ic
其實係唔係擦完膨脹 可以即上水溶上板?

引用:
原帖由 JJJJJ 於 2011-9-7 16:21 發表

ic
其實係唔係擦完膨脹 可以即上水溶上板?
最好等佢乾

引用:
原帖由 jcclee 於 2011-9-7 16:35 發表

最好等佢乾
15MINS夠唔夠?

發新話題