92 12345
發新話題

野田之尋求支援

野田之尋求支援

唔知你地有無人去過Starbucks呢?
如果有的話可唔可以幫幫手做份問卷呢?
因為我有份assignment新年後趕住交....
你地既大恩大德, 小妹感激不盡!

多謝大家幫忙,
已經有100個人做咗呢個問卷,
我會做好份功課,
唔會辜負大家一片苦心架啦!

﹣﹣﹣﹣﹣﹣﹣﹣﹣﹣﹣﹣﹣﹣﹣﹣﹣﹣﹣
論壇示
做完每人可以加十分以示奬勵,加分由太陽負責

加分quota完結了
o( ^ (00) ^ )o

Done..............
本帖最近評分記錄
最新乒器...........................................
蔣彭龍 9mm + Andro / Roxon 450

OK La!! Done it today... Kung Hei Fat Choi!!
本帖最近評分記錄

攪咗喇!
本帖最近評分記錄

OK LA
本帖最近評分記錄
<-->
.

你叫到,已經做左!
本帖最近評分記錄

Survey completed.

It looks to me you are doing the same project as my friend.  She did it last year.  If so, here is some links may be helpful:
- http://www.mhhe.com/business/man ... case/starbucks.html
- http://www.janhoo.com/skole/university/starbucks.html
- http://www.echeat.com/essay.php?t=27282
本帖最近評分記錄

Done
本帖最近評分記錄

岩岩做左
本帖最近評分記錄

回復 1# 的帖子

I have just completed the survey
本帖最近評分記錄

原來我地啲網友咁有效率,
真係愛死你地呀!

我都預祝大家身體健康,新年快樂,
唔好好似我咁病到嘔哂電呀!
本帖最近評分記錄
  • 魚腩 +10 保重呀 2011-2-2 10:37

引用:
原帖由 nchan001 於 2011-2-2 10:03 發表
Survey completed.

It looks to me you are doing the same project as my friend.  She did it last year.  If so, here is some links may be helpful:
- http://www.mhhe.com/business/management/thompson/1 ...
你真係好人呀,
唔該哂!

引用:
原帖由 野田妹 於 2011-2-2 10:35 發表
原來我地啲網友咁有效率,
真係愛死你地呀!

我都預祝大家身體健康,新年快樂,
唔好好似我咁病到嘔哂電呀!
你緊系好耐無曬太陽啦.........所以病到了
本帖最近評分記錄
  • 魚腩 +10 我都覺得係呀 2011-2-2 12:55
最新乒器...........................................
蔣彭龍 9mm + Andro / Roxon 450

Done!
一方吹雞,十方嚮應
本帖最近評分記錄
究竟天, 有幾高 ? 我想飛, 飛進星河路 !

done
本帖最近評分記錄
Guide for happiness:  
1.Free your heart from hate.  2.Free your mind from worry,
3. live simple, 4. give more, 5. expect less

引用:
原帖由 小過童 於 2011-2-2 10:47 發表

你緊系好耐無曬太陽啦.........所以病到了
咁都有得講?

引用:
原帖由 至高境界 於 2011-2-2 10:50 發表
Done!
一方吹雞,十方嚮應
果然係好兄弟!

引用:
原帖由 至高境界 於 2011-2-2 10:50 發表
Done!
一方吹雞,十方嚮應

Done.  
本帖最近評分記錄
底板: Yasaka Giaobao 5
正手: 紅雙喜天極II (黑)
反手: Butterfly Tenergy 64 (紅)

回復 1# 的帖子

I have just completed the survery.
本帖最近評分記錄

92 12345
發新話題