發新話題

【雙打比賽】4月7日 (一) 8:00-11:00pm 駱克道體育館 (完)

食餐之嘛, 大老細james兄話你地食得幾多丫, 佢包起又有乜問題!!

引用:
原帖由 十萬轉vs零轉 於 2008-4-8 01:15 發表

只係滔James兄光罷了, James打雙打實在太好了, 俾到partner即係我十足既信心, 先打左幾球靚波

死死下?  未有耐啦, 來多兩粒鐘都仲得呀
十萬轉兄 was on fired at the end.  Just couldn't miss......

引用:
原帖由 phantasy 於 2008-4-8 01:16 發表

多謝晒先 liness" />
AA must include you ga...hehe.....

引用:
原帖由 十萬轉vs零轉 於 2008-4-8 01:12 發表

食左咩藥先?
anyway Jack兄遇到我地陽光兩大破邪王算佢唔好彩了
Jack兄, 有無諗過改邪歸正呢?  我地正氣大門永遠為你打開架!!
hoho,可能佢會遅d變終極;邪氣lei

小弟就係驚左你地兩個,所以都係用正好d...hehehe

下次有機會要同你地打多次先

引用:
原帖由 雞仔 於 2008-4-8 01:30 發表
Sure la...hope to play with your team again soon.  

引用:
原帖由 雞仔 於 2008-4-8 01:30 發表
雞仔兄你係左手橫板果位?

引用:
原帖由 十萬轉vs零轉 於 2008-4-8 01:32 發表

雞仔兄你係左手橫板果位?
that's him....

引用:
原帖由 HK-KC 於 2008-4-8 01:29 發表

hoho,可能佢會遅d變終極;邪氣lei

小弟就係驚左你地兩個,所以都係用正好d...hehehe
終極邪氣?  未驚過, 一眾邪氣即管來吧!!  

回復 20# 的帖子

係呀....你板拉波真係轉

引用:
原帖由 雞仔 於 2008-4-8 01:34 發表
Of course la...his name is 十萬轉 ma....but I am just a small potato...hehe....

回復 24# 的帖子

我想同你打返一埸呀^^

引用:
原帖由 雞仔 於 2008-4-8 01:37 發表
我想同你打返一埸呀^^
Oh...you mean play singles?  I must lose to you la....

引用:
原帖由 james007 於 2008-4-8 01:38 發表

Oh...you mean play singles?  I must lose to you la....
我想跟你學下野呀

你平時係邊度打沒架

引用:
原帖由 雞仔 於 2008-4-8 01:34 發表
你板拉波靚過我果D多多聲啦, 又沖又拐, 我就係得一板死轉

引用:
原帖由 雞仔 於 2008-4-8 01:39 發表

我想跟你學下野呀
我跟你兩個學下野就差不多
而家既我淨係識打邪氣, 對住反貼就好似唔識打波咁

引用:
原帖由 雞仔 於 2008-4-8 01:39 發表

我想跟你學下野呀
   Play for fun is ok gei....I play either  with the sunshine team or sometimes on thursday at Homantin with the Arsenal team.

引用:
原帖由 十萬轉vs零轉 於 2008-4-8 01:40 發表

你板拉波靚過我果D多多聲啦, 又沖又拐, 我就係得一板死轉
講真果句...轉就可以win好多波啦....沖對住長膠死硬

幾時有機會可以一齊打下波呀

發新話題
最近訪問的版塊