發新話題

【雙打比賽】4月7日 (一) 8:00-11:00pm 駱克道體育館 (完)

引用:
原帖由 瑤瑤 於 2008-4-7 04:13 PM 發表

呢到個個都對我好好既...如果有人敢.........佢就......
如果有人對你咩咩,佢就會比人咩咩?

原來我識咁多個瑤瑤個個都係咁把炮

引用:
原帖由 (=^x^=) 於 2008-4-4 01:25 發表

無一組是不強, 甲乙丙都有
we are 丙

i'm 丁
香港乒乓網
查詢電話:97020720
就是忘記背後,努力面前的,向著標竿直跑。腓三:14

引用:
原帖由 money 於 2008-4-7 18:18 發表

we are 丙
我地係乙組+丁組,咁算唔算丙組。

我證實 乒乓小王子的而且確是丁組......

不過水平有本錢打瓜甲組
香港乒乓網

大熱勝出
香港乒乓網

【雙打比賽】之劫后餘生

點樣你地, 是否打到死下死下. 無晒力了 ??
收到風 十兄 & 007 大熱勝出....
請吃飯.....而家食白飯都唔平
香港乒乓網

佢地係HKTTF乒乓孖寶!

引用:
原帖由 (=^x^=) 於 2008-4-8 00:57 發表
大熱勝出 liness" />
thanks you!!!!

香港乒乓網

我等緊佢地請果餐慶功宴

今晚有人投訴亞 jack 吃了藥......要驗 廖
香港乒乓網

引用:
原帖由 (=^x^=) 於 2008-4-8 01:02 發表
You want to taste it?

引用:
原帖由 james007 於 2008-4-8 01:07 發表

Phantasy Fong Sheung ar....
都說冇放水.未打前我都一早說左用正或邪都會輸..而家事實証明了
快d約邊日慶功喇

我估其它人已經緊到死左, 點解 james 仲咁好精神, 莫非吃藥果個是你.......
香港乒乓網

引用:
原帖由 (=^x^=) 於 2008-4-8 01:10 發表
我估其它人已經緊到死左, 點解 james 仲咁好精神, 莫非吃
???f?D
果個是你.......
I really am taking medicines wor...but that's because I am sick.

引用:
原帖由 (=^x^=) 於 2008-4-8 01:02 發表
食左咩藥先?
anyway Jack兄遇到我地陽光兩大破邪王算佢唔好彩了
Jack兄, 有無諗過改邪歸正呢?  我地正氣大門永遠為你打開架!!

引用:
原帖由 phantasy 於 2008-4-8 01:09 發表

都說冇放水.未打前我都一早說左用正或邪都會輸..而家事實証明了
快d約邊日慶功喇
慶功 must include you....Mr Fong Sheung Wong...

引用:
原帖由 (=^x^=) 於 2008-4-8 00:58 發表
點樣你地, 是否打到死下死下. 無晒力了 ??
收到風 十兄 & 007 大熱勝出....
請吃飯.....而家食白飯都唔平
只係滔James兄光罷了, James打雙打實在太好了, 俾到partner即係我十足既信心, 先打左幾球靚波

死死下?  未有耐啦, 來多兩粒鐘都仲得呀

引用:
原帖由 james007 於 2008-4-8 01:13 發表

慶功 must include you....Mr Fong Sheung Wong...
多謝晒先

發新話題
最近訪問的版塊