發新話題

有谁能用单拍左右手循环打球?!寻找知音~

有谁能用单拍左右手循环打球?!寻找知音~

這個我在大陸的視頻曾經見識過呢,,,,,
``_||私ゾやスギメ愛ウネエ*░(((

乒匯乒乓球會
逢星期四 8:00-11:00pm 歌和老街室內運動塲

請問樓主是不是住在香港呢?
正手反膠(Tibhar VIP)
反手長膠(Tibhar Grass D.TecS)
今期用Komann 訂做拍

如果有相關視頻睇睇就正喇!

引用:
原帖由 feideepking 於 2011-1-20 07:55 發表
如果有相關視頻睇睇就正喇!
你左右手都咁勁,你打一定冇問題喇!

引用:
原帖由 魚腩 於 2011-1-20 08:39 發表

不如波記試下
``_||私ゾやスギメ愛ウネエ*░(((

乒匯乒乓球會
逢星期四 8:00-11:00pm 歌和老街室內運動塲

去年全国业余赛我见过一个四川省的,一手横板一手直板,发球的时候一支板晒塞在裤头,很有特色,而且打得很好。本来裁判员不给他打,后来在他力争之下,还是让他比赛。乒乓世界有介绍过。
洪华山

引用:
原帖由 魚腩 於 2011-1-20 05:09 發表

在下感收櫃

引用:
原帖由 hungwahsun 於 2011-1-20 05:59 發表
去年全国业余赛我见过一个四川省的,一手横板一手直板,发球的时候一支板晒塞在裤头,很有特色,而且打得很好。本来裁判员不&#3247 ...
[傳聞] 巧似若果以後可咁打左右板配置要完全一樣, 如左直前反後長, 右邊都要直前反後長... ...

回復 7# 的帖子

回復 3# 的帖子

回復 4# 的帖子

<-->
.

排骨的同門、也是這種打法!

我上月系沙田源禾路同這樣手法的人(係教師嚟)打過,唔記得名

發新話題