36 12
發新話題

【觀塘波局】: 3月29日(星期六) 8:00-10:00pm 順利村體育館 2張檯 ( 完)

【觀塘波局】: 3月29日(星期六) 8:00-10:00pm 順利村體育館 2張檯 ( 完)

日期  29-03-2008 (Saturday)  20:00-22:00  場地  順利邨體育館 - 活動室 - 1&2 檯                                                                           地址和電話號碼  九龍順利道順利邨/順安對面 (電話:29514136)歡迎任何波友參加 1. 小過童 +20 2.  bb愛3. 寶達亞偉 (宝達最強)4. 9704 +105. 燦仔 (年青新秀)6  Zeroleung +10 7. 輝Sir 8. 諾沃克9. hkchiuhk
本帖最近評分記錄
最新乒器...........................................
蔣彭龍 9mm + Andro / Roxon 450

點解無人 join 架
最新乒器...........................................

i join you
香港乒乓網
查詢電話:97020720
就是忘記背後,努力面前的,向著標竿直跑。腓三:14

其實點解好似無什麼人有反應呢 ?
可不可以比下小過童一些意見.

1) 時間不合
2) 地點不合
3) 或其它

以便日后他可以知道大家什麼時間或地點較得閒
香港乒乓網

可能,  星期六日 好多人係 family day 或要陪令一半, 我都唔得

我改返自己個名Ringo
請不要再叫我Beckham 謝謝!

撞左青少年乒乓球錦標賽?? 大既去睇細既比賽??

歡迎9704,.......到時見

尚有3個席位      
手快有    快快快

我想join.........!      ok..........???
本帖最近評分記錄

歡迎 Zeroleung , 到時見.

你記住叫新朋友 PM 你
香港乒乓網

為鼓勵新球局, 所有參加者加十分以作奬勵
香港乒乓網

到時見

Zero, 你可 PM 你的手電給小童兄.  若到時突然有事來不了, 大家也可以互相通知
香港乒乓網

我到
本帖最近評分記錄
  • 小過童 +10 參與球局獎勵 2008-3-28 09:17

歡迎輝sir

Push

PUsh push 先
香港乒乓網

童兄, 請問仲有冇位呀, 我想join呀.

本帖最近評分記錄
  • 小過童 +10 參加球局獎勵 2008-3-27 10:28
打波唔駛勁, 但係最緊要 "型" !!!

引用:
原帖由 諾沃克 於 2008-3-26 22:16 發表
童兄, 請問仲有冇位呀, 我想join呀.
ok..........快 D 來啦

36 12
發新話題