發新話題

【泓景臺波局】: 3月14日 (星期五) 8:00-10:00pm 荔枝角泓景臺會 (完)

Dear Mr. Kwok,

Would you accept our invitation?  We surely anticipate playing with you.  Of course, if you serve us a BIG BIG DINNER, all of us would give you a BIG BIG HAND!  

Kei
本帖最近評分記錄

Mr. Kwok,

Feel happy to drop a few words!
Your skill has a tremendous improvement.

Kei

引用:
原帖由 sunnyfung1 於 2008-3-10 10:03 發表
阿胡師父未問你姐,吾關我事
下次記住整兩聲唔滿意既叫聲wor
你扮得好正呀

引用:
原帖由 sunnyfung1 於 2008-3-10 16:14 發表

兩樣都得,
若果阿joey同你打,阿joey會贏
我話ceci會贏
3局2勝, 一局完之後一次教路
任何時候可叫一次暫停
老規舉, 有無興趣

okay, 正式向你挑戰

joey一定肯

我支持ceci

引用:
原帖由 wonfat 於 2008-3-10 21:09 發表
繼Sunny Mr. Kwok 大戰後另一觸目呈獻 .......
朋友, 你有否參加過我們的球局?
因為我好似對你冇什麼印象

Mr. Kwok--強
sunny 哥--超強

引用:
原帖由 cococheung 於 2008-3-12 09:53 發表
full againliness" />
CoCo
Long time no see ah
How are you ah?
If you are free, feel happy to join our ball game and dinner gathering!
Kei

下次我地做一個新嘗試, 在市政場book三張枱, 招待多d波友, 大家意下如何?  charmway and sunny?

引用:
原帖由 charmway 於 2008-3-12 12:29 發表
唔可以
Why?
因為我見到最近好多人想join我地打波, 我只係順應民意, book 3 張枱, 令多d人可以join到jei

No problem, if you drop down your name earlier.
Anyway, Sunny哥 is our co-ordinator and great leader and you may seek his permission in advance

如果在錢方面考慮, 我絕對認同charmway的講法, 但我的意思是間中在市政埸舉行球局, 非每次

引用:
原帖由 charmway 於 2008-3-13 11:38 發表
唔可行 因好易去錯地方 不直一堤了
唔駛驚wor, 拖實sunny哥咪唔會迷路lor
再講, sunny哥會出post ga ma

引用:
原帖由 Happy_Happy 於 2008-3-15 00:44 發表
希望頭先無嚇親大家 .... 唔好意思

因為我由細到大都好好勝,不過一震就無事。

咁樣仲好 ... 可以激勵我打好d

我會加油架啦 ~ 多謝 !

Joey
當然無比你嚇親la
我反而十分欣賞你的投入, 主動
如果我地有咩野招呼唔好, 多多包涵呀!

引用:
原帖由 Crocotai 於 2008-3-15 01:34 發表

大家都仲係學緊野,交手機會仲有好多,我相信你下次一得定既^^
我都好好勝架,好勝先會越戰越勇,今日同你打果時,我覺得你勁左好多,D波穩左好多,可能唔洗三個月,我就唔夠你打喇。
都係果句, 你真係勁左好多
同你打要好集中, 好用力, 先有机会險勝

引用:
原帖由 btxray 於 2008-3-15 13:43 發表
>拎住膠盒
係我啦   黎送貨   ,
當時兩枱都係 男vs女 (睇左一陣)
我地多數星期五8-10打, 有輿趣可以在此留言, contact我地

發新話題
最近訪問的版塊