98 12345
發新話題

當有人對你說以下說話,你有何感想?

本主題由 (=^x^=) 於 2023-10-31 03:36 移動

自己: 我今個星期日要去比賽.
某人: 你比咩賽ah,你成日輸架啦,去黎做乜,平時打下波,運動下咪算囉.
本帖最近評分記錄

心底話
約 翰 一 書 4:20 人 若 說 我 愛 神 , 卻 恨 他 的 弟 兄 , 就 是 說 謊 話 的 ; 不 愛 他 所 看 見 的 弟 兄 , 就 不 能 愛 沒 有 看 見 的 神。

無反應, 慣左.
本帖最近評分記錄

我爸爸媽媽成日都同我講, 唔理佢, 打好d, 加油
本帖最近評分記錄

引用:
原帖由 Happy仔 於 2011-1-14 09:01 發表

某人: 你比咩賽ah,你成日輸架啦,去黎做乜,平時打下波,運動下咪算囉.
你同你朋友講,你去比賽只係為咗吹水咪得囉!(因會見到好多波友吖嗎?)

引用:
原帖由 家姐 於 2011-1-14 09:16 發表
我爸爸媽媽成日都同我講, 唔理佢, 打好d, 加油
你好似成日贏,唔係成日輸喎...

引用:
原帖由 ycfu 於 2011-1-14 09:04 發表
心底話
咁佢又真係講事實,我無聲出,但係個心頂住頂住咁.

我有位波友佢老細都有咁同佢講過類似呢番說話!但又好難怪佢咁講,鬼叫佢個仔喺香港排頭20名內咩!

咁要睇睇係邊位同我講.....
如果係野田講.......就
但如果係波記講的話.....就
本帖最近評分記錄
``_||私ゾやスギメ愛ウネエ*░(((

乒匯乒乓球會
逢星期四 8:00-11:00pm 歌和老街室內運動塲

某人 = 老婆?!  
本帖最近評分記錄
底板: Yasaka Giaobao 5
正手: 紅雙喜天極II (黑)
反手: Butterfly Tenergy 64 (紅)

引用:
原帖由 Happy仔 於 2011-1-14 09:25 發表

咁佢又真係講事實,我無聲出,但係個心頂住頂住咁.
公司個司機都串我,係咪想做香港隊呀?

如果係老婆講就好DOWN,有時會想快D輸波返屋企算數。
本帖最近評分記錄
約 翰 一 書 4:20 人 若 說 我 愛 神 , 卻 恨 他 的 弟 兄 , 就 是 說 謊 話 的 ; 不 愛 他 所 看 見 的 弟 兄 , 就 不 能 愛 沒 有 看 見 的 神。

引用:
原帖由 太陽之子 於 2011-1-14 09:31 發表
咁要睇睇係邊位同我講.....
如果係野田講.......就
但如果係波記講的話.....就
你有性別歧視呀!

引用:
原帖由 魚腩 於 2011-1-14 09:39 發表

你有性別歧視呀!
邊有
``_||私ゾやスギメ愛ウネエ*░(((

乒匯乒乓球會
逢星期四 8:00-11:00pm 歌和老街室內運動塲

引用:
原帖由 Happy仔 於 2011-1-14 09:01 發表

你比咩賽ah,你成日輸架啦
回應
--  我去黎輸架啦, 有你陪我一齊輸, 咪幾開心

引用:
原帖由 ninthuncle 於 2011-1-14 09:31 發表
某人 = 老婆?!  
I GUESS YOU'RE RIGHT
<-->
.

至高話既 : 洗乜同佢怒氣丫
本帖最近評分記錄
最新乒器...........................................
蔣彭龍 9mm + Andro / Roxon 450

我喜歡參與論壇的賽事和球局,因為一定有獎勵.............一個字 ( )
最新乒器...........................................
蔣彭龍 9mm + Andro / Roxon 450

真朋友 ~~~
本帖最近評分記錄

某人佢重話睇你都係打一場就走呀,浪費時間,又浪費一來一回車錢, 一係就蝦細路, 鸁都比人笑呀!
我: 無言!
本帖最近評分記錄

冇理由

你d 朋友咁唔正面加。  scrap.
本帖最近評分記錄

98 12345
發新話題