發新話題

【新界區月賽】: 3月23日 (日) 8:00-11:00pm 沙田源禾路 (完)

johnny 退出

我係最後一個後備 >.<"

等下先

= = 還有沒有位置打呵

引用:
原帖由 skywalker117 於 22-3-2008 14:45 發表
= = 還有沒有位置打呵
好大機會有份囉你~~

是嗎。^.^這樣我要準備一下呵!

Charmway / choi / 雞仔

pls confirm you can come to play or not

截止時間 : 今日23/3 中午12:00

Thanks

引用:
原帖由 44_66 於 2008-3-23 14:04 發表
仲乜 last moment 貢多仁退咄 .... 吾通吾戲勢太強  2" /> ...... 怕左吾
咁我今日一定要過黎睇下先得la

引用:
原帖由 44_66 於 2008-3-23 14:11 發表

山長水軟喎 liness" />
咁你都知
為左睇你打波, 值得ge

引用:
原帖由 44_66 於 2008-3-23 14:15 發表

吾好玩吾 ... honey 報料話 汝 係一等一 羔首
點會呢, 我仲要向你地學習多d先得(偷下師)

Choi cfm to come tonight
香港乒乓網
查詢電話:97020720
就是忘記背後,努力面前的,向著標竿直跑。腓三:14

引用:
原帖由 (=^x^=) 於 2008-3-23 14:35 發表
Choi cfm to come tonight
又少左個機會

小明, 你是否去, 應該仲有兩位, Pls cfm
香港乒乓網

引用:
原帖由 (=^x^=) 於 2008-3-23 14:40 發表
小明, 你是否去, 應該仲有兩位, Pls cfm
我一定會去ga, 哈哈, 不過我係大大大後備姐

如果你去, 咁應該只餘一個后備
香港乒乓網

just contact with Gong-kill....原來已經 full 左.  小明你要做大后備
香港乒乓網

引用:
原帖由 (=^x^=) 於 2008-3-23 14:47 發表
just contact with Gong-kill....原來已經 full 左.  小明你要做大后備
真不幸

唔知打成點呢 ?
香港乒乓網

發新話題
最近訪問的版塊