發新話題

【新界區月賽】: 3月23日 (日) 8:00-11:00pm 沙田源禾路 (完)

引用:
原帖由 瑤瑤 於 13-3-2008 13:34 發表

我真係有家姐同細妹...
咁記得叫佢地嚟喇喎

引用:
原帖由 極道羅殺 於 2008-3-13 13:41 發表

咁記得叫佢地嚟喇喎
到時我驚你真係會唔識打波喎...

引用:
原帖由 瑤瑤 於 13-3-2008 13:44 發表

到時我驚你真係會唔識打波喎...  
無所謂wor
哈哈

引用:
原帖由 極道羅殺 於 2008-3-13 12:47 發表

新界菜..無計啦, 要O係番新界打
引用:
原帖由 瑤瑤 於 2008-3-13 13:35 發表

咪...點解唔參加玩下
引用:
原帖由 瑤瑤 於 2008-3-13 13:35 發表

黎啦......揍下熱鬧   
引用:
原帖由 (=^x^=) 於 2008-3-13 13:33 發表
乒乓人好似唔玩月賽......可能我們水平底
我都係住新界, 不過係屯門.  一個東, 一個西. 太遠喇.

而且我唔係唔玩, 只係時間上唔得.  
我每星期打波的次數無幾多, 因為有好多(定期)事要做.  

我打你就知我水平低喇...   我可以保証, 參賽者當中, 有一半以上可以隨時輕易贏我.

我講下笑姐. 你硬係不是這些人. 一過好多人真的以為可以 win 你, 但打落又輸. 輸完都唔知發生什麼事
香港乒乓網
查詢電話:97020720
就是忘記背後,努力面前的,向著標竿直跑。腓三:14

引用:
原帖由 乒乓人 於 13-3-2008 14:29 發表

我都係住新界, 不過係屯門.  一個東, 一個西. 太遠喇.

而且我唔係唔玩, 只係時間上唔得.  
我每星期打波的次數無幾多, 因為有好多(定期)事要做.  

我打你就知我水平低喇...   我可以保証, 參賽 ...
小心禽流感~~~~~~~

引用:
原帖由 (=^x^=) 於 2008-3-13 14:31 發表
我講下笑姐. 你硬係不是這些人. 不過好多人真的以為可以 win 你, 但打落又輸. 輸完都唔知發生什麼事
其實我都想打月賽嫁, 不過夾唔到時間咋...可惜+無奈...
嘻...有睇過我打波的人都會有個感覺, 就係我打法好簡單.  直拍單面, 左推右(唔)攻.  嘻嘻~~~
但有好多時候, 佢地都係自己打失, 所以輸左之嘛...

引用:
原帖由 極道羅殺 於 2008-3-13 14:50 發表

小心流感~~~~~~~
我唔係小學生喇..

can i join

引用:
原帖由 charmway 於 2008-3-13 16:22 發表
can i join
你太遲啦...下月請早....

charmway 好穏陣既...球球打佢 10幾廿板都唔死

thank you

好記性

引用:
原帖由 charmway 於 2008-3-13 17:30 發表
thank youliness" />

好記性
你場波我做球証家嘛...梗係記得

引用:
原帖由 瑤瑤 於 2008-3-13 16:41 發表

你太遲啦...下月請早....liness" />
現在報下個月啦

無得咁家喎......你要日日上黎 check 住

但是我日日被boss check 住 有冇其他辨法

引用:
原帖由 charmway 於 2008-3-13 17:48 發表
但是我日日被boss check 住 有冇其他辨法
通常都10幾個鐘先會爆.....而且而家每個月都比無打過既人優先....應該有機會
再唔係叫你班泓景台朋友..幫你急住

是次比賽將有奬牌及獎品
香港乒乓網
查詢電話:97020720
就是忘記背後,努力面前的,向著標竿直跑。腓三:14

我報名

發新話題
最近訪問的版塊