發新話題

【新界區月賽】: 3月23日 (日) 8:00-11:00pm 沙田源禾路 (完)

引用:
原帖由 (=^x^=) 於 2008-3-9 00:57 發表
你打丁組, 打了多少次才上丙 ?
無記錯就係4次先上到 =0="

同意...

引用:
原帖由 44_66 於 2008-3-10 10:11 發表

我都係咁話 ... 貓貓 ... 我地都係呢埋打 .好喇
46 爆甲組呀.....

e 一個是公開的秘密, 甲早對 4_6 來說算什麼

引用:
原帖由 44_66 於 2008-3-10 12:39 發表

許口頭上話黎睇下我比人炒 , 然後叫我疊埋心水收山吾好打冰賓波 , 陪許打毛毛波 渡過下半生
羽毛球好呀...我又打  

如果羽毛球book場平d, 我都想玩打, 因為之前我係打羽毛球先過乒乓球

引用:
原帖由 44_66 於 2008-3-10 12:56 發表

好明顯又多一個人  想 我比人炒
打乒乓波嬴唔到你...咪打羽毛球炒炒你

引用:
原帖由 瑤瑤 於 10-3-2008 13:06 發表

打乒乓波嬴唔到你...咪打羽毛球炒炒你   
我係一個例子
打羽毛球俾你炒到好甘

我上次的新界區月賽拿了第一的, 不是亞軍呀...會不會對抽簽有影響GA?

引用:
原帖由 Goku 於 11-3-2008 02:01 發表
我上次的新界區月賽拿了第一的, 不是亞軍呀...會不會對抽簽有影響GA?
Ar......sorry 呀......
我改番

引用:
原帖由 44_66 於 11-3-2008 10:18 發表

會 ... 總之吾好抽到對我 .... 比你橫打抽爆
咁抽到你對吾啦
吾俾汝沖爆

引用:
原帖由 44_66 於 11-3-2008 10:20 發表

毛毛波 冇得打啦 .. 都吾知典解人仔細細 扣殺可以貢鬼大力 ... 仲可以打幾粒鐘走全場都吾洗抖抖
他是傻的

發新話題