發新話題

【消夜球局】: 3月12 日(星期三) 8:00-11:00pm (魚則)魚涌市政2張檯(finished)

【消夜球局】: 3月12 日(星期三) 8:00-11:00pm (魚則)魚涌市政2張檯(finished)

3月12 日(星期三) 消夜球局 8-11pm (魚則)魚涌市政2張檯

8-9 pm 1張檯 table no 3.
9-10pm 2張檯  table no 3, 2
10-11pm 2 張檯  table 2, 3  其他未book ,到時再book,不過一定有檯 (最少兩張) 最多四張

人數 / 出席時間

1) smallstar / 8-11pm +10
2) thynk /8-10pm +5
3) fai / 8-10pm +5
4) kitty / 8-11pm
5) 649 / 9-11pm
6) Tam校長
7) wonfat / 9-11pm
8) Ken2 /9-11pm
本帖最近評分記錄
  • 瑤瑤 +10 開球局獎勵 2008-3-6 09:43

引用:
原帖由 649 於 2008-3-7 18:44 發表
如果8-9pm只有一張枱,我會改打9-11pm
唔知點解 10-11pm 所有檯比人 book 晒!想問係唔係我地啲波友 book 左呀 ?

引用:
原帖由 wonfat 於 2008-3-8 22:07 發表
一切正常, 網站有時'sort sort" 地
即係你睇到重未 book ? 無理由喎! 6-7pm 重未有人book 而10-11pm 比人book晒 啦!

引用:
原帖由 wonfat 於 2008-3-8 22:31 發表
有3個場available, 以前都試過咁, 嚇了一跳
唔係喎,Check 過比人book 晒喎,一張檯都無啦!

引用:
原帖由 649 於 2008-3-9 11:51 發表
我check過10-11pm重有枱,smallstar你去book啦
原來我已經 book 過8-10,所以用我 ID login 會無晒檯,唔比我book,而家明白晒,要用其他 ID login 先見到有檯 book

現在已再 book 多一張檯10-11pm,共兩張檯 !

引用:
原帖由 kitty 於 2008-3-11 17:48 發表
請問係幾多号枱呀...
亞Fai.. 已 book 左 3 號檯 10-11pm啦

發新話題
最近訪問的版塊