發新話題

[砌版討論] 請問呢塊板點

本主題由 (=^x^=) 於 2023-10-31 03:49 移動

請問呢塊板點

大家好,
入正題.

底板 : butterfly 孔令輝 special
正手反貼 : Andro Hexer +
反手反貼 : DONIC COPPA JO SILVER

我想聽下大家嘅意見...
好壞都聽 有好建議就最好

直板定橫板=.=??

引用:
原帖由 浩賢 於 2010-12-26 19:28 發表
直板定橫板=.=??
SORRY--"
FL橫

引用:
原帖由 devilaaron 於 2010-12-26 19:24 發表
大家好,
入正題.

底板 : butterfly 孔令輝 special
正手反貼 : Andro Hexer +
反手反貼 : DONIC COPPA JO SILVER

我想聽下大家嘅意見...
好壞都聽 有好建議就最好
我覺得都ok, 不過反手可能唔夠轉 ? (個人打法問題)
<strong>橫板 : Juic Hinoki Carbon lll (ST)
正手 : Donic Bluestorm Z1
反手 : Tibhar Aurus Prime

橫板 : Butterfly W.Schlager FL (96g)
正手 : Tibhar Evolution MXP
反手 : Tenergy 64

引用:
原帖由 jcclee 於 2010-12-26 23:52 發表

咁反手有咩建議?

引用:
原帖由 jcclee 於 2010-12-26 23:52 發表

donic baracuda 好唔好打?
我見ok多人用呢排

引用:
原帖由 devilaaron 於 2010-12-27 19:24 發表

donic baracuda 好唔好打?
我見ok多人用呢排
如果想轉d 可以試吓 Hexer Duro
Roxon500, Tibhar Nimbus VIP
(唔介紹貴價膠俾你, 以上3款都係我自己用緊既反手膠)
<strong>橫板 : Juic Hinoki Carbon lll (ST)
正手 : Donic Bluestorm Z1
反手 : Tibhar Aurus Prime

橫板 : Butterfly W.Schlager FL (96g)
正手 : Tibhar Evolution MXP
反手 : Tenergy 64

發新話題
最近訪問的版塊