發新話題

【九龍區月賽】: 3月24日 (星期一) 8:00-11:00pm 歌和老街(完)

小乒...我第一個預你打

引用:
原帖由 明天 於 2008-3-1 22:09 發表
本帖最近評分記錄
(=^x^=) 球技 +10 當然有你份, 上次第三名 2008-3-1 15:53

多謝貓兄, 今次我一定包尾, 其中一個原因系改左橫板
點會呢.....有我在.你一定唔會包尾

引用:
原帖由 (=^x^=) 於 2008-3-1 23:24 發表
小乒...我第一個預你打 liness" />
thank you very much. 我會到 同 try my best.
本帖最近評分記錄
  • (=^x^=) +30 月賽季軍 2008-3-25 01:11

咁快fulll既....
我病左一日.....無上網....就錯過左

add me in waiting list la pls!

引用:
原帖由 左右開弓 於 2008-3-1 23:32 發表
add me in waiting list la pls!
OK, 所以未叫你日日要上網...

仲未加我入waiting ge?

加了你, 雖然后備很多, 但不代表無得打.  上個月港島月賽, james007 便以第七后備出塲, 更勇奪冠軍.

引用:
原帖由 (=^x^=) 於 2008-3-1 01:15 發表
(1/3/2008 - 3/3/2008)  沒有打 2月28日港島區月賽朋友優先報名.  

費用 : HK$30/位

Table 2 : 8:00-10:00pm
Table 3 : 8:00-10:00pm
Table 4 : 8:00-10:00pm
Table 5 : (邊位得閒幫手 book 塲)

...
I can help to book the table, but table 5 has been booked. I don't know it is booked by us or not. By the way, table 6, 7, 8 is still free. If you need to book the table, please PM me.

Yes, Table 5 is booked by "Topgun", if ok please also book table 6 and 7  8:00-10:00, 那麼可以打快d.  早d打完比賽可以私片

FYI, have booked table 6

日期

24-03-2008
設施

乒乓球檯 - 乒乓球檯﹝空調﹞﹝市區﹞
場地

歌和老街壁球及乒乓球中心 - 乒乓球
場地地址和電話號碼

九龍塘歌和老街17號 (電話:23374392)
備註

收費總額

HK$ 42.00

時間         設施/ 球場編號         租訂編號         收費
20:00 - 21:00         設施/ 球場編號 6         928400105864         HK$ 21.00 (標準收費)
21:00 - 22:00         設施/ 球場編號 6         928400105865         HK$ 21.00 (標準收費)
本帖最近評分記錄
  • (=^x^=) +10 tks a lot!! 2008-3-3 11:22

回復 71# 的帖子

thanks^^
i hope i can be~haha

引用:
原帖由 (=^x^=) 於 2008-3-1 21:56 發表

我放你入后備先.....都不是好快, 都有 12-13小時才 full....因為下次可以15分鐘 full
如果 bd_fan 有得打,我都想炆衫尾 - 跟!
本帖最近評分記錄
  • (=^x^=) +10 參與月賽 2008-3-25 01:11

James007 會來打九龍區 , 而他會放棄打香港區

引用:
原帖由 (=^x^=) 於 2008-3-11 14:00 發表
James007 會來打九龍區 , 而他會放棄打香港區
佢下個月會去新界, 諗住掃暈港, 九, 新界月賽冠軍

引用:
原帖由 瑤瑤 於 11-3-2008 14:56 發表

佢下個月會去新界, 諗住掃暈港, 九, 新界月賽冠軍   
我就墊暈港, 九, 新界月賽!
乒道酬勤,聚友合群;康健舒泰,龍恆精神!

你未仲好, 我連打的机會都無

是次比賽有 四面奬牌, 以作鼓勵
香港乒乓網
查詢電話:97020720
就是忘記背後,努力面前的,向著標竿直跑。腓三:14

有奬牌 =0=" 正ar, 打好d 先得

如果條籤好 d, 你應該有機會

貓貓使唔使分種子呢??

發新話題