21 12
發新話題

【乒工廠】 十一月份內部賽成績公佈

本主題由 (=^x^=) 於 2023-11-12 04:18 移動

【乒工廠】 十一月份內部賽成績公佈

1. +倫
2. Kin
3. Alex
4. Kenny
5. Jason
6. Bing
7.Brian
8. 忠
9. 威
10. Gavin (Guest)
11. Hytam (Guest)
12. Charles
13. Alan
14. 浩
15. 熹仔
16. Dior
17. 天樂 (再一次下線冠軍)
18. 邱仔
19. 方生 (Guest)
20. 潘Sir
21. Heidi
22. Moon
23. 天佑
24. Candy
25. F1Hunter
26. 諾
27. Karif926
28. 肥邦
29. 金Sir
30. 高仔

本月最好表現Kenny, Alex, Bing, Charles

Kenny打出歷來最好成績, 在八強對Bing Sir ,苦戰五局險勝入四強!

Alex在16強中戰勝少年好手Hytam,再贏Jason,最終不敵以防守見稱的Kin,只能爭三四

在季軍戰中戰勝了Kenny, 真的進步了不少!

實力提昇中的Charles, 今次在上線16強戰又是苦戰五局,最終險輸上屆內部賽冠軍阿忠

下線方面,天樂又囉冠軍啦~ 佢已經取代了廠長啦!哈哈

年青的給長輩吃盡不少苦頭, 可見大家水平亦相當接近, 這是努力練波的成果。希望大家俾心機再努力!

引用:
原帖由 Happy_Happy 於 2010-11-29 13:18 發表
幫手搞賽務 ... 都無分心 Keep 住裸冠軍 ~ 阿倫 ... 好野

仲有阿諾 & 忠 ... 記得搵廠長 ~ 食餐勁

最後 ~  抽上線 1st & 2nd 名對打次序既時候 ... 有少少混亂   多謝各位廠友 (無 ...
多謝joey 姐~就真...你已經幫了我們不少架啦~~
出現少少混亂,大家都唔想!~~廠長你識做啦星期二!哈哈

尋日既內部賽我覺得自己好似用緊金手指打遊戲機出術跳版一樣,
點解 ? 小組賽內, 第一場波就要打終極大佬怪獸, +倫, 同一時間好快下個對手就係亞健,
小組賽已經輸晒比D, 冠, 亞軍, 呢D係咪叫雖敗尤榮呀 ?
打波唔駛勁, 但係最緊要 "型" !!!

恭喜各位!

引用:
原帖由 諾沃克 於 2010-11-29 14:41 發表
點解 ? 小組賽內, 第一場波就要打終極大佬怪獸, +倫, 同一時間好快下個對手就係亞健,
小組賽已經輸晒比D, 冠, 亞軍, 呢D係咪叫雖敗尤榮呀 ?
諾哥!你都fit 呀!有幾球長膠cut 我小三角...我差點兒領你野!

我同+倫小組打左2局,上線3局,5局全部輸哂,仲要佢讓我2分添

it was nice game for everyone

大家辛苦!! 為次特別d由家倫請家倫請食飯,因為佢又冠軍喇!! 副廠長去馬!!!!1

+倫 好勁

引用:
原帖由 廠長 於 2010-11-29 18:16 發表
大家辛苦!! 為次特別d由家倫請家倫請食飯,因為佢又冠軍喇!! 副廠長去馬!!!!1
廠長 : 多謝你俾呢個機會我!

Kenny : 我都是險勝姐!

引用:
原帖由 kin 於 2010-11-29 15:21 發表
我同+倫小組打左2局,上線3局,5局全部輸哂,仲要佢讓我2分添
你好西利

引用:
原帖由 kenny 於 2010-11-29 20:23 發表
+倫 好勁
多謝你琴晚讓我

引用:
原帖由 Happy_Happy 於 2010-11-29 13:23 發表
liness" />
多謝 happy 仔的檸檬茶

恭喜嘉倫~~好勁呀!!咁分心都贏到冠軍..你而家唔係普通人喇
哈..我終於挑戰到廠長2次下線冠軍既位置喇
不過d年青人真係幾惡打..
(ps:點解次次內部賽抽簽我都係咁黑ga)

木:樓下文具店流星(TM)
正手:盾牌套膠
反手: 紅雙喜C8

引用:
原帖由 諾沃克 於 29/11/2010 14:41 發表
阿諾, 不要灰心, 你祗系輸此冠,亞軍姐, 應該可爭3,4 位。下次再打過, 加油!

引用:
原帖由 諾沃克 於 2010-11-29 14:41 發表
系克仔呀

引用:
原帖由 天樂 於 2010-11-30 00:44 發表
恭喜嘉倫~~好勁呀!!咁分心都贏到冠軍..你而家唔係普通人喇
哈..我終於挑戰到廠長2次下線冠軍既位置喇
不過d年青人真係幾惡打..
(ps:點解次次內部賽抽簽我都係咁黑ga)
嘉倫唔係普通人,絕對同意

引用:
原帖由 廠長 於 2010-11-29 18:16 發表
唔使推來推去啦,兩個一齊請啦

引用:
原帖由 粒仔輝 於 2010-11-30 22:44 發表

唔使推來推去啦,兩個一齊請啦
十分有道理
木: Butterfly Viscaria
正手: Tibhar MX-P
反手: Tibhar EL-P

睇POST者有份呀.....................食飯.........

21 12
發新話題