發新話題

你地打波有無比另一半炸個型?

好有gentleman豐道

引用:
原帖由 44_66 於 2010-11-16 12:03 發表

我淨係知道 "有人" 渣架車同伊伊去飲飲食食 同 shopping 即
令人羡慕
``_||私ゾやスギメ愛ウネエ*░(((

乒匯乒乓球會
逢星期四 8:00-11:00pm 歌和老街室內運動塲

1. 你好似有份同我一架車wor 
2. shopping 是同你去慢零shopping,聽聞仲好浪慢tim 
香港乒乓網
查詢電話:97020720
就是忘記背後,努力面前的,向著標竿直跑。腓三:14

引用:
原帖由 (=^x^=) 於 2010-11-16 12:07 發表
1. 你好似有份同我一架車wor 
2. shopping 是同你去慢零shopping,聽聞仲好浪慢tim 

我只是負責同佢行左兩個鐘海港city,同三個鐘波鞋街,佢食野時我無食,只是把風個亞四
呀mao做左46同伊伊既食蕉

乒匯乒乓球會

如果我無記錯,果晚46左邊坐野田,右邊坐秋伊。。。。。好不浪漫 
香港乒乓網

引用:
原帖由 (=^x^=) 於 2010-11-16 12:10 發表
如果我無記錯,果晚46左邊坐野田,右邊坐秋伊。。。。。好不浪漫 

乒匯乒乓球會

我真的無記錯,一張圓枱四張chair,你坐我對face,伊坐你左邊,野坐你右邊,我坐你對face 
唔啱咩
香港乒乓網

若另一半炸型你會點做呢?

香港乒乓網

順下佢意

乒匯乒乓球會

引用:
原帖由 44_66 於 2010-11-16 12:17 發表

錯哂 , 我不是坐在左面 或 右面, 我是坐在上面 .... 嘩哈哈哈
甘未好發達

話芝佢 ....照打波
本帖最近評分記錄

引用:
原帖由 小閒 於 2010-11-16 12:33 發表

甘未好發達
小閒.....你,,,,,,,,,,,

乒匯乒乓球會

順下佢意

引用:
原帖由 太陽之子 於 2010-11-16 12:39 發表

小閒.....你,,,,,,,,,,,

發新話題
最近訪問的版塊