發新話題

你地打波有無比另一半炸個型?

假如沒有借著打波之名 實是去溝女, 怎麼可能炸型

回復 21# 的帖子

TOO SIMPLE !!!!! HOW OLD ARE YOU?
<-->
.

引用:
原帖由 廠長 於 2010-11-15 11:46 發表
有!!! 打得少!!!!哈哈!!!
你試下再去九龍塘搵北方佳麗, 試下炸唔炸形..
要你吞左個炸彈都有可能呀...哈哈.
Who am I ?   I am Ping Pong Man~~~~

引用:
原帖由 防守王 於 2010-11-15 13:50 發表
我女友都唔打. 不過好鼓勵我打wor. 一個星期最多試過打五日都OK!!
我另一半都唔打, 亦唔會唔俾我打, 只係我唔去打.  嘻嘻, 一切都自願的!!!
留多d時間陪佢嘛
通常比賽前兩星會多打一兩次.
平時就一星期一次, 可能兩次.
Who am I ?   I am Ping Pong Man~~~~

happy仔昨天差DWIN乙組球員,如果不是分心
香港乒乓網
查詢電話:97020720
就是忘記背後,努力面前的,向著標竿直跑。腓三:14

我有D懷疑貓兄這個Post的動機…佢嘅幸福好多人都知啦,唔通佢都開始感受到D壓力,要做D嘢嚟提吓人…

SOMEONE IS WATCHING
<-->
.

引用:
原帖由 Bear 於 2010-11-15 17:04 發表
我有D懷疑貓兄這個Post的動機…佢嘅幸福好多人都知啦,唔通佢都開始感受到D壓力,要做D嘢嚟提吓人…
無動机,因為昨天happy仔打乒超,見他心事重重
香港乒乓網

我星期5,6,日唔打得,星期1-4又有機會返通宵,所以1星期最通常得1日,好彩就2日,好過無啦

所以呢...單身係有好處的

引用:
原帖由 牙龜 於 2010-11-16 01:02 發表
所以呢...單身係有好處的
咁唔知我地既龜姐,幾時再俾人縳住呢?
``_||私ゾやスギメ愛ウネエ*░(((

乒匯乒乓球會
逢星期四 8:00-11:00pm 歌和老街室內運動塲

我平時一個禮拜都打唔到一次, 所以甚少被大人咋型.
不過佢對小弟同異性打波就非常敏感, 所以你哋啲乜E球局我一直只係有得睇冇份玩呀

無 HAHAHAHA.
沖爆超

引用:
原帖由 于子朗 於 2010-11-16 01:30 發表
我平時一個禮拜都打唔到一次, 所以甚少被大人咋型.
不過佢對小弟同異性打波就非常敏感, 所以你哋啲乜E球局我一直只係有得睇冇份玩呀
伊伊球局好好玩,有波打,有野學,有相影,仲可能有。。。。。
香港乒乓網

引用:
原帖由 (=^x^=) 於 2010-11-16 11:26 發表

伊伊球局好好玩,有波打,有野學,有相影,仲可能有。。。。。
mao mao咁係咪已經有。。。。。。。

乒匯乒乓球會

仲有机會見到太陽face紅紅
及46捉伊医隻手唔放
香港乒乓網

正確是伊伊捉住太陽隻手唔放
及46見到伊伊face紅紅
香港乒乓網

引用:
原帖由 (=^x^=) 於 2010-11-16 11:50 發表
正確是伊伊捉住太陽隻手唔放
及46見到伊伊face紅紅

乒匯乒乓球會

發新話題
最近訪問的版塊