41 123
發新話題

"秋伊" 受傷了

"秋伊" 受傷了

http://hkttf.com/viewthread.php?tid=32148&extra=page%3D1
【乙 ~ Round#2】11月12日 (星期五) 8:00-10:00pm 何文田体育館

會來的網友名單
1)閃電文
2)atvb
3)貓貓
4)
5)
6)

如無意外, 秋伊會代表論壇打乒超.
博一及佳峰要手下留情

如果上月有同伊伊打波, 相要番d 相及video copy, 請在此post留言, 我可bring 電腦, 下週五 copy 比你地, 請脅手指或memory card + 讀咭器

我要! 多謝!

支持!

我要, but don't know whether can make it or not on Friday
wlwlwl
Forehand: inverted
Backhand: Tibhar Grass Dtecs

好彩我地冇打乙組啫
``_||私ゾやスギメ愛ウネエ*░(((

乒匯乒乓球會
逢星期四 8:00-11:00pm 歌和老街室內運動塲

香港乒乓網
查詢電話:97020720
就是忘記背後,努力面前的,向著標竿直跑。腓三:14

引用:
原帖由 太陽之子 於 2010-11-8 18:02 發表 好彩我地冇打乙組啫
我並唔同意你嘅講法呀!
我覺得如果我對到佢就好喇!有錢都買唔到呀!
正手反膠(Tibhar VIP)
反手長膠(Tibhar Grass D.TecS)
今期用Komann 訂做拍

那天帶手指過來拿嗎?2G手指夠唔夠

佢好靚女啊!!!  

秋尹 video. I 要.

如要video, 自己bring 手指
香港乒乓網

她好靚呀 !

係我心目中野田是論壇最靚的,無人能代替。
同時野田亦是最溫柔的,打波無人及她 c文,從來都唔draw人,亦永無發牌氣
香港乒乓網

我可以join嗎 ?

我想來觀戰呀!

引用:
原帖由 (=^x^=) 於 2010-11-8 23:19 發表
係我心目中野田是論壇最靚的,無人能代替。
同時野田亦是最溫柔的,打波無人及她 c文,從來都唔draw人,亦永無發牌氣
係我心中,,,野田咩都係最好呢

乒匯乒乓球會

引用:
原帖由 太陽之子 於 2010-11-9 00:54 發表

係我心中,,,野田咩都係最好呢
太陽對野田!愛的宣言

咁秋伊都好好人,我咁渣佢都佢有耐性同我練一籮波......
如果係我D FD, 一早反沖左我

乒匯乒乓球會

引用:
原帖由 文仔 於 2010-11-8 23:35 發表
我可以join嗎 ?
可以來觀看,沒有球局。只有乒超比賽
香港乒乓網

41 123