發新話題

【2010 元旦盃】2010年1月1日 (星期五) 12:00-8:00pm 新蒲崗球館

Mao 兄,
Please check & Help....
欲講買
STEPHEN 1019
之2手板前,建議請用「搜尋」查看本人之買賣 ''秒殺" 紀錄,多謝。。

主板:全售。。
等待中。inner fibre ZLFS CS

For Example
46今年打牢乒匯,所以唔可以代表hkttf打比賽

iphone,二人,馬嘉樂今季無打乒超,所以可以加入任何球會打。

若乒工廠報唔到名,而wayne ka lun 又想打,他還是可以加入其它球隊。
但大前提是,乒工廠無得打才可以。

因為今日元旦杯是以乒超為參考基礎。所以有此規定!
香港乒乓網
查詢電話:97020720
就是忘記背後,努力面前的,向著標竿直跑。腓三:14

咁我問下佢地打唔打先

加朱文威﹠許華
香港乒乓網

引用:
原帖由 pingpong 於 2010-11-2 01:42 發表
join
你要打團體喎?
正手反膠(Tibhar VIP)
反手長膠(Tibhar Grass D.TecS)
今期用Komann 訂做拍

add one more 東區c
香港乒乓網

i join please!!!

borkee幫我報团體,唔好意思,
我退出個人報名!

引用:
原帖由 pingpong 於 2010-11-3 21:02 發表
borkee幫我報团體,唔好意思,
我退出個人報名!
正手反膠(Tibhar VIP)
反手長膠(Tibhar Grass D.TecS)
今期用Komann 訂做拍

我想報名及買衫,我著 XXL 碼的

我打呀~我穿L碼~THX~

PLS PM YOUR CHINESE NAME TO US AND TEL
香港乒乓網

我報名(荃毅A)

我要買衫[中碼],pls

報了名的球員留意公佈,很快要支付報名費及球員名單
球員名單一旦繳交,不能隨意更改。若需更改需收取$50行政費用。
香港乒乓網

join please~~~~~~~~~~~~~~

見到球會報名已開始收付款.
請問個人報名開始收未?

Join plz!!!!!!

Sorry, 紅豆湯退出。

紅豆冰的參賽支票將於今日寄出,謝謝!
約 翰 一 書 4:20 人 若 說 我 愛 神 , 卻 恨 他 的 弟 兄 , 就 是 說 謊 話 的 ; 不 愛 他 所 看 見 的 弟 兄 , 就 不 能 愛 沒 有 看 見 的 神。

join ok??
(have hkttf t-shirt)
主拍: 韓.金澤珠
膠皮:donic baracuda

發新話題