24 12
發新話題

【黑暗球局】11月1日 (星期一) 8:00-10:00pm 黑洞乒室

本主題由 (=^x^=) 於 2023-11-12 04:00 移動

【黑暗球局】11月1日 (星期一) 8:00-10:00pm 黑洞乒室

1)Mao
2)007 師傅
3)4466 大師兄
4)至高境界
5)kowlboy
6)
7)   borkee
8)   丁組季軍
9)  小閒
10) borkee 老友 (may be)
11) PL(扼人的長膠初哥)
12)

fee $40: 代表hkttf打丙團半價優惠

本帖最近評分記錄
  • smallstar +10 開球局獎勵 2010-10-30 11:49
正手反膠(Tibhar VIP)
反手長膠(Tibhar Grass D.TecS)
今期用Komann 訂做拍

引用:
原帖由 44_66 於 2010-10-29 10:01 發表
尋晚打波 , 有個丁組季軍話想來挑機
我哋都有個丁組殿軍喺度座陣呀!

l.join.......thx

引用:
原帖由 44_66 於 2010-10-29 11:03 發表

個丁組殿軍呢期都幾 fit , 呵呵
讓9分

長膠初哥.  Join.

引用:
原帖由 PL 於 2010-10-29 14:50 發表
長膠初哥.  Join.
上星期我唔得閒...今次可以同你打餐飽呀!

遲D有位神秘嘉賓會嚟打黑暗球局!

仲有一位

引用:
原帖由 cayman 於 2010-11-1 15:14 發表
我想join你地玩下,唔知歡唔歡迎呢,仲有我唔知個場系邊喔~有無邊位仁兄可以指示下~
welcome......我pm地址給你啦!

弓起!44_66贏得冠軍呀

borkee d白花油好正

吓,我都未同他打wor?
不過今日丁組八強ko亞信的小朋友比46ko左。。。。。
香港乒乓網
查詢電話:97020720
就是忘記背後,努力面前的,向著標竿直跑。腓三:14

引用:
原帖由 (=^x^=) 於 2010-11-2 00:24 發表
?,我都未同他打wor?
不過今日丁組八強ko亞信的小朋友比46ko左。。。。。
mao哥你等我練好d!下次找你復仇!

今晚的丁組季軍果然名不x傳,一個字勁!
香港乒乓網
查詢電話:97020720
就是忘記背後,努力面前的,向著標竿直跑。腓三:14

24 12
發新話題