31 12
發新話題

感謝 太陽神 賜我 力量 ,僥倖第三

感謝 太陽神 賜我 力量 ,僥倖第三

感謝 太陽神 賜我 力量
僥倖第三

打完今次真係要休養一排.
好返先再來過
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件
名: 亞達, (( 叫亞凡達,打波會唔會勁D ))
冬沖區,日直肺人一名
球齡:0.5年 (二十幾年前)@_@

住 : 東涌好小波友 ~>.<~好苦

恭喜!

好波!
約 翰 一 書 4:20 人 若 說 我 愛 神 , 卻 恨 他 的 弟 兄 , 就 是 說 謊 話 的 ; 不 愛 他 所 看 見 的 弟 兄 , 就 不 能 愛 沒 有 看 見 的 神。

Very beautiful medal!!!  Good Ball!!!

引用:
冬沖區,日直肺人一名

其實東涌斱唔小球友,東堤灣畔每星期2,5有球局
wlwlwl
Forehand: inverted
Backhand: Tibhar Grass Dtecs

多謝feideepking , ycfu , ninthuncle
我 褲 碌 返 來>.<~
冬沖區,日直肺人一名

引用:
原帖由 wlwlwl 於 2010-10-17 21:45 發表

wlwlwl 師兄:
今日有無同你打過?_?
冬沖區,日直肺人一名

引用:
原帖由 冬沖之苦 於 2010-10-17 22:16 發表

wlwlwl 師兄:
今日有無同你打過?_?
@_@,原來師兄你就係今日個連XX,
下次指導下小弟
冬沖區,日直肺人一名

恭喜恭喜
本体分裂

冬沖之苦~~好耐冇見過你了......幾時打返場先 ^^

恭喜

引用:
原帖由 冬沖之苦 於 2010-10-17 22:22 發表

@_@,原來師兄你就係今日個連XX,
下次指導下小弟
遲D有時間切磋
wlwlwl
Forehand: inverted
Backhand: Tibhar Grass Dtecs

多謝ken~ken , marmen , HCLAI
冬沖區,日直肺人一名

引用:
原帖由 marmen 於 2010-10-17 22:38 發表
冬沖之苦~~好耐冇見過你了......幾時打返場先 ^^
唉......大佬 marmen,
我真係容易受傷的老人>.<~,
暑假湊仔,所以無乜打.
九月想打,又扭都腰肌,
跟住開工,泵房度門拍到隻手腫哂.

比大人捉我去睇醫生,
個醫生又話我跟肌勞(選),
老婆又唔比打波.....要好返先打...

今日好好彩,
無人見到我隻右腳有張(脫離苦海的物件)
如果唔係比人開多幾球直線,,咁我就變成日直肺人
冬沖區,日直肺人一名

引用:
原帖由 冬沖之苦 於 2010-10-17 23:14 發表

唉......大佬 marmen,
我真係容易受傷的老人>.
嘩...梗多事情發生呢...身體最緊要.唯有呢段時間餓下波.之後弄傷就手尾長..有時間游下水的..會復原得快D..
得閒約你出黎食飯呢.....

恭喜恭喜

我都好僥倖見到你塊脫離苦海的物件,不過我今天唔好彩,只好怪自己技不如人!

多謝jlamlam
冬沖區,日直肺人一名

引用:
原帖由 維克多 於 2010-10-17 23:23 發表
我都好僥倖見到你塊脫離苦海的物件,不過我今天唔好彩,只好怪自己技不如人!
維克多 師兄:
今日有無同你打過?_?
冬沖區,日直肺人一名

引用:
原帖由 wlwlwl 於 2010-10-17 21:45 發表

恭喜連兄今日取得MC組冠軍
主板 : 狂飆皓3直板
正手 : 狂飆3 2.15mm
反手 : yasaka hexer 2.1mm

副板 : 狂飆皓656直板
正手 : 狂飆3 2.15mm
反手 : xiom vega pro 2.1mm

31 12
發新話題