發新話題

秋鳥“伊人“活動分享區

引用:
原帖由 eric985281 於 2010-10-6 01:45 發表
球技好,真人仲令過上鏡tim
你咁講,,,我都好想見下
``_||私ゾやスギメ愛ウネエ*░(((

乒匯乒乓球會
逢星期四 8:00-11:00pm 歌和老街室內運動塲

ERIC 今日好有WIND度,打D波比平時溫柔好多,一個波都無爆(在秋伊這一邊)
但在另外一邊,同另外兩個甲組打,打到張枱都"粒"埋
香港乒乓網
查詢電話:97020720
就是忘記背後,努力面前的,向著標竿直跑。腓三:14

坦白說,今晚真是玩得好開心.
1) 首先個個網友都好準時,好有禮貌,又沒有爭先推后,男士個個個都好有風度,特別歐少,談笑風生, 好不精采

2) 而伊人一點明星架子都無,我拍照前也得到她同意. 但短片恕不能在網站為大家分享, 因為要尊重她個人意願.

3) 唔打波時, 有些網友在打波, 也有網友由頭到尾好細心欣賞伊伊打波, 伊伊的球技能真的是出神入化, 現場看和看電視真的都不一樣. 加上我嚴重同意歐少及WLWLWL, 真人靚個上鏡, 而且又白....滑唔滑我便不得而知LA, 這個要問歐少.

4) 另外見她好有心机教BONGDOTCOM打長膠, 唔通靚仔待遇好D.  坦白說單單看我們那八場波, 真是已經回味無窮.

最后再一次多謝伊伊,及多位網友的支持, BALL GAME 才得以SMOOTH進行.
香港乒乓網

引用:
原帖由 (=^x^=) 於 2010-10-6 02:19 發表
ERIC 今日好有WIND度,打D波比平時溫柔好多,一個波都無爆(在秋伊這一邊)
但在另外一邊,同另外兩個甲組打,打到張枱都"粒"埋
eric大細超,,,,,

係喎,eric同野田打波,都好似冇咩點打爆波,又係大細超

乒匯乒乓球會

引用:
原帖由 (=^x^=) 於 2010-10-6 02:27 發表
坦白說,今晚真是玩得好開心.
1) 首先個個網友都好準時,好有禮貌,又沒有爭先推后,男士個個個都好有風度,特別歐少,談笑風生, 好不精采

2) 而伊人一點明星架子都無,我拍照前也得到她同意. 但短片恕不能在網站為大家 ...
mao mao今晚有冇好有風度咁送伊伊返屋企?

乒匯乒乓球會

引用:
原帖由 太陽之子 於 2010-10-6 01:31 發表

D COLOUR 動物 係鍾意D怕怕醜醜既女仔
換言之.............都是唔講, 唔想死住
香港乒乓網

引用:
原帖由 (=^x^=) 於 2010-10-6 02:42 發表

換言之.............都是唔講, 唔想死住
施主,知無不可對人言

乒匯乒乓球會

下次我安排太陽送好唔好, 增強中港交流.
也給你看看女仔打波也有RUN OIL 的
香港乒乓網

引用:
原帖由 太陽之子 於 2010-10-6 02:43 發表

施主,知無不可對人言
是你BIG我講GA,如果你的用語全部相反是........
香港乒乓網

引用:
原帖由 (=^x^=) 於 2010-10-6 02:45 發表
下次我安排太陽送好唔好, 增強中港交流.
也給你看看女仔打波也有RUN OIL 的
小弟唔識香港地理環境,,,
當失路就唔好,,,
有礙中港內交關係

乒匯乒乓球會

引用:
原帖由 (=^x^=) 於 2010-10-6 02:46 發表

是你BIG我講GA,如果你的用語全部相反是........
我唔big,我好small的

乒匯乒乓球會

全對...加分100.
香港乒乓網

回復 24# 的帖子

我都回味無窮∼∼∼∼

坦白說在香港要學長膠, 沒有多少人
像她打得那樣好更是一個都沒有
曾經在個內網站看過, 有人這樣評論她.
目前她是國內打長膠進攻打得最好的一個,
是不是最好我唔敢講, 但已經好到不得了.
雖然短短兩小時不可能令我們有什麼進步
但是可以給我們新的思維, 新的方向, 新的目標
香港乒乓網

最感動就系可以同美女伊人,渣渣手&影相

引用:
原帖由 歐少 於 2010-10-6 10:07 發表
最感動就系可以同美女伊人,渣渣手&影相
有冇問佢攞簽名?

乒匯乒乓球會

r/ d/ e& T' U7 o5 R

# 37
她說自己的字不漂亮,不簽咯

我會同伊伊講, 同歐少保持三個身位DISTANCE. 安全D
香港乒乓網

引用:
原帖由 (=^x^=) 於 2010-10-6 10:21 發表
我會同伊伊講, 同歐少保持三個身位DISTANCE. 安全D
咁同我既distance 唔好咁遠

乒匯乒乓球會

發新話題