31 12
發新話題

【泓景臺波局】: 2月22日 (星期五) 8:00-10:00pm 荔枝角泓景臺會所球局 (完)

【泓景臺波局】: 2月22日 (星期五) 8:00-10:00pm 荔枝角泓景臺會所球局 (完)

2月22日 (星期五) 8:00-10:00pm 荔枝角泓景臺會所球局,各界波友,無任歡迎:lol
1. sunnyfung1
2. kei
3. john
4. Crocotai
5. 阿滔
6. riantam
7. Edward:
本帖最近評分記錄

阿基哥,找d女fans來打下波呢

女fans?  送你一朵 ______ 花

How about Charmway, ohgnow?
兩大女fans

sunny哥,係唔係打埸比賽, 食餐飯呀?:)

引用:
原帖由 Ceci 於 2008-2-19 18:00 發表
sunny哥,係唔係打埸比賽, 食餐飯呀?:)
好呀,你來打就同你比賽,輸左請你一餐飯--->($30-45):lol

引用:
原帖由 sunnyfung1 於 2008-2-19 22:30 發表

好呀,你來打就同你比賽,輸左請你一餐飯--->($30-45):lol
1)  sunny哥, 有無興趣先?  一枱人4-5人, 兩舊水左右, 好玩

2)  ceci, 又或者同我玩呀:lol

支持女fans...

引用:
原帖由 kei 於 2008-2-19 23:38 發表

1)  sunny哥, 有無興趣先?  一枱人4-5人, 兩舊水左右, 好玩

2)  ceci, 又或者同我玩呀:lol
1)  我ok架,  sunny哥, 點睇呀?
2)  都無問題, 難得大家咁比面,咁支持!:)

引用:
原帖由 riantam 於 2008-2-20 09:28 發表
支持女fans...
Thanks!!:)

引用:
原帖由 Ceci 於 2008-2-20 10:27 發表

兩舊水太貴,不合符經濟原則:lol

引用:
原帖由 yeelam 於 2008-2-20 10:39 發表

Sunny 哥,係咪堅架, 要請埋我架喎~~ :lol
你係邊個呀,好似冇聽過你個名

Sunny哥呢期好紅wor
咁多女fans挑戰你
:lol

YeeLam, 你又黎牙?  歡迎你呀!
Sunny哥, 又係你出場既時候la

引用:
原帖由 Ceci 於 2008-2-20 10:27 發表

我買妳win 二餐飯

引用:
原帖由 yeelam 於 2008-2-20 11:41 發表

嘩 :o , 同你食過一餐飯都話唔知我係邊個,
咁更加要請我食多一餐啦!! :lol
讚成!! sunny哥, 你就好啦!又多一個機會請女fans食飯囉.
好多人 "恨" 都 "恨" 唔到架:lol

引用:
原帖由 sunnyfung1 於 2008-2-20 10:50 發表

兩舊水太貴,不合符經濟原則:lol
sunny哥, 邊個請都未知喎, 或者我請呢.

引用:
原帖由 charmway 於 2008-2-20 12:33 發表

我買妳win 二餐飯
多謝支持!!!

客氣 其實我是對sunny好大期望啫:lol

引用:
原帖由 Ceci 於 2008-2-20 13:18 發表

讚成!! sunny哥, 你就好啦!又多一個機會請女fans食飯囉.
好多人 "恨" 都 "恨" 唔到架:lol
如果你比5分我打, 等我輸左比sunny哥, 你咪有機會請靓仔食飯lor, 恨到lla
最多餐飯同你1人1半lor:D

31 12
發新話題