發新話題

葉 x 家 ~ 暴力之迷

原來葉X家唔只超暴力,,,,,

仲唔識攰,,,,,,
日頭打地區港運選拔,又單打又雙打,,,,打足咁多場咁濟,,,,,
夜晚仲要趕去打乒超,,,,,,
依家咁生猛,爆沖,側身反沖,對拉,反拉,,,,
咩都有,,,,

究竟佢係邊度黎既....
難道係超級撒亞人.......................
``_||私ゾやスギメ愛ウネエ*░(((

乒匯乒乓球會
逢星期四 8:00-11:00pm 歌和老街室內運動塲

睇佢今晚食爆波板糖時,我真係登個BALL難過~~~

引用:
原帖由 bongdotcom 於 2010-10-25 01:16 發表
睇佢今晚食爆波板糖時,我真係登個BALL難過~~~
有冇爆波?

乒匯乒乓球會

我都好想知∼∼∼

仲要post埋賽果添呀
後生仔即係後生仔
正手反膠(Tibhar VIP)
反手長膠(Tibhar Grass D.TecS)
今期用Komann 訂做拍

佢好明顯係火星嚟啦,
快啲返去啦!
o( ^ (00) ^ )o

我打到腰酸背痛啊.....

btw,絕對肯定無爆過波啊@@"
嘿嘿,而且我來自福建家~

波系無打爆,不過沖斷左對手塊膠0者。

引用:
原帖由 歐少 於 2010-10-25 10:16 發表
波系無打爆,不過沖斷左對手塊膠0者。
強烈要求ERIC贊助對手既膠皮同波既錢

乒匯乒乓球會

引用:
原帖由 野田妹 於 2010-10-25 08:02 發表
佢好明顯係火星嚟啦,
快啲返去啦!
你D師父全部都唔係善男信女

乒匯乒乓球會

係喎∼ 我見到有塊耐能長膠擋到斷粒~~~  (唔怪得知張台咁紅色粒粒啦∼∼∼)

引用:
原帖由 bongdotcom 於 2010-10-25 16:26 發表
係喎∼ 我見到有塊耐能長膠擋到斷粒~~~  (唔怪得知張台咁紅色粒粒啦∼∼∼)
好粗暴呀,,,

乒匯乒乓球會

沉晚斷粒嘅番簡~~~

hahahahahaha

青少年乒超

青少年乒超乜唔係14 歲以下咩?

我們原來規定是 15 碎, 后來改了 16 碎.
香港乒乓網
查詢電話:97020720
就是忘記背後,努力面前的,向著標竿直跑。腓三:14

青少年乒超好唔好玩 ?

請比 d 意見, 等我地可以改善
香港乒乓網

有什麼高手打青少年乒超!

看看你可以數出多少個 (必須連同球員以往戰績, 或排名)

王浩軒 (2010 全港學界精英冠軍)
張彥陶 (2010全港學界精英季軍)
香港乒乓網

分數很快會 POST 出來
香港乒乓網

發新話題
最近訪問的版塊