發新話題

【乒工廠】: 2月24日(星期日) 2:00 - 6:00pm 乒工廠訓練日 - 官涌

本主題由 (=^x^=) 於 2023-11-12 04:19 移動
引用:
原帖由 小明 於 2008-2-26 14:55 發表

點解你會知道ge?

我邊係險輸, 直接d 講, 係比佢炒左 3蛋。
我有好多線人架...你每場都是輸少少姐....下次再打你會 win

引用:
原帖由 瑤瑤 於 2008-2-26 15:14 發表

人地話貓有 9 條命..佢有 9 隻耳收風......  
YES, i hv 9 ears

其實話說年多前, 我都同小明哥在歌街打過波, 那次仲有太陽之子.....結果我當然是輸波.

你地小心, 小明好好波 架, 一d都唔易對.....

根據我知, 我們個論壇最少有...以下數位是陽光

BrianDD
Kken
Biside
James
//RAY\\

會否仲有, 我暫時唔知.....而KC 亦是本港某有名球會負責人之一, 靚仔又好波 .....每次都打到我飛起

引用:
原帖由 james007 於 2008-2-26 15:11 發表
You should know KC ga...he used to play with short pips for the forehand and inverted revised backhand...
but I dont know who KC is....

KC 有打我們 完蛋杯 ga

引用:
原帖由 james007 於 2008-2-26 15:11 發表
You should know KC ga...he used to play with short pips for the forehand and inverted revised backhand...
我估要見到真人先記得la =0=

引用:
原帖由 瑤瑤 於 2008-2-26 15:14 發表

人地話貓有 9 條命..佢有 9 隻耳收風......  
9隻少左d bor, 9對先真吧?

引用:
原帖由 old-cake 於 2008-2-26 15:16 發表

Nice to know you. You seems lived in tsuen wan. see whether we can play in tsuen wan or in 乒工廠. I go there quite often.
nice to know you too, 有機會一齊打下波la

引用:
原帖由 (=^x^=) 於 2008-2-26 15:17 發表

我有好多線人架...你每場都是輸少少姐....下次再打你會 win
我自己都無你咁清楚, 西利

引用:
原帖由 (=^x^=) 於 2008-2-26 15:22 發表
其實話說年多前, 我都同小明哥在歌街打過波, 那次仲有太陽之子.....結果我當然是輸波.

你地小心, 小明好好波 架, 一d都唔易對.....

根據我知, 我們個論壇最少有...以下數位是陽光

BrianDD
Kken
Biside
J ...
陽光都有好幾次活動tim, 唔記得左>.<, 得閒再打過吧

原來有咁多個ge, thx

引用:
原帖由 (=^x^=) 於 2008-2-26 15:34 發表
KC 有打我們 完蛋杯 ga
係咩...邊組家 ?

引用:
原帖由 小明 於 2008-2-26 15:39 發表

nice to know you too, 有機會一齊打下波laliness" />
OLD CAKE 是絕對硬野......小心

引用:
原帖由 (=^x^=) 於 2008-2-26 16:04 發表

我或者會等到佢唔硬先郁佢

引用:
原帖由 (=^x^=) 於 2008-2-26 16:04 發表

我上星期己被oldcake重創

你有無聽輝 sir 講, 等他未 ..............................................

多左d表情, 個個輸波唔同樣

引用:
原帖由 (=^x^=) 於 2008-2-26 16:07 發表
你有無聽輝 sir 講, 等他未 ..............................................
我難喎

引用:
原帖由 Gary_Cheung 於 2008-2-26 16:10 發表

我難喎
知你難軟喇膠水罐希

引用:
原帖由 輝Sir 於 2008-2-26 16:18 發表

知你難軟喇膠水罐希
!!!!!!!! 星期四冇留手

引用:

我會硬食ga la

發新話題
最近訪問的版塊