50 123
發新話題

你想唔想同黃秋伊打波 ?

你想唔想同黃秋伊打波 ?

如果想, 請報名.
我考慮腰請她來....不過未知她有無時間呢
昨天我己發 sms 問了她在國內那裏可以教波, 同埋收多少錢....
但我怕跟她學波, 比較難集中精神.
香港乒乓網
查詢電話:97020720
就是忘記背後,努力面前的,向著標竿直跑。腓三:14

WANT

好想

報名!報名

報名!!!!!報名!!!!!
當然好想啦~~~

我現在才明白( 生滋貓入眼) 是甚麼意思
跟她學波,打十球,十球 miss ,好無癮嘟 ( 我地會轉移唔到視線呀 )
最新乒器...........................................
蔣彭龍 9mm + Andro / Roxon 450

我報名!!!! 如果佢可以來港和我單挑就更好

好想好想....
不過我唔返得大陸...
如果佢可以落黎香港就好了........加錢得唔得
不過我唔會分神,會俾人鬧
``_||私ゾやスギメ愛ウネエ*░(((

乒匯乒乓球會
逢星期四 8:00-11:00pm 歌和老街室內運動塲

你唔會分神...因為你注意力唔會在波上面....所以你會好集中.
你唔會比你罵. 但可能有kill 身之禍
香港乒乓網
查詢電話:97020720
就是忘記背後,努力面前的,向著標竿直跑。腓三:14

乒匯乒乓球會

回復 12# 的帖子

VERY FAST

.

乒匯乒乓球會

...........I want ,................   Mr Cat  take action la pls !!

我又要~!
o( ^ (00) ^ )o

引用:
原帖由 野田妹 於 2010-9-17 11:34 發表
我又要~!
咁妳要學埋打長膠

乒匯乒乓球會

好想...........

可唔可以搵埋佢大佬黃秋生一齊o黎?

我話過跟一ga!
正手反膠(Tibhar VIP)
反手長膠(Tibhar Grass D.TecS)
今期用Komann 訂做拍

50 123
發新話題