33 12
發新話題

Full【雅各-彩虹友誼賽】23/9(四)彩虹球館

引用:
原帖由 nchan001 於 2010-9-19 20:26 發表

秘書話果日冇booking,但大老板話全日開工,做賓仔,冇得休息!
C伯 , 個日偷雞黎啦, 我等myron打完學界, 飛車由北區過黎同你high tea  OK.
Cfu, 請帶埋件戰衣, 當日過黎攞埋. thx

致彩虹乒團 :
18/9晚歌街4/F, 夜深人靜之時, 有3名中國藉男子秘密綀功, 尤以一手邪氣逼人有小頑童之稱周姓男子更為可怕, 小心小心

引用:
原帖由 Terence 於 2010-9-19 21:13 發表

C伯 , 個日偷雞黎啦, 我等myron打完學界, 飛車由北區過黎同你high tea  OK.

致彩虹乒團 :
18/9晚歌街4/F, 夜深人靜之時, 有3名中國藉男子 ...
有咁o既樹?好勤力啊

係law, C伯蛇一蛇出來抽2板啦!

Terence,我交了2件衫比Jack強,佢都會到。
如果你同myron都到就好啦!有位小妹妹Gillian專誠尋找長膠的對手,希望有機會同佢過2招啦!
約 翰 一 書 4:20 人 若 說 我 愛 神 , 卻 恨 他 的 弟 兄 , 就 是 說 謊 話 的 ; 不 愛 他 所 看 見 的 弟 兄 , 就 不 能 愛 沒 有 看 見 的 神。

彩虹館內有七色彩虹架, 正反反長, 正長反生, 正反反生, 正生反反, 正反反防, 雙反, 正防反生, 真係要咩有咩, myron黎到咪班門弄斧
如果有檯既, 玩兩板當然可以啦

約 翰 一 書 4:20 人 若 說 我 愛 神 , 卻 恨 他 的 弟 兄 , 就 是 說 謊 話 的 ; 不 愛 他 所 看 見 的 弟 兄 , 就 不 能 愛 沒 有 看 見 的 神。

蛇出來就無謂,直接參與最實際;最終決定屯門一日遊,一家四口一齊出動。我就應該唔打得波,唔知彩虹伯伯會唔會預留一張枱比細路玩?同塲可以加映YC/Norman二代友誼表演

Support!!!  C伯's Idea!!! LOL  

引用:
原帖由 nchan001 於 2010-9-20 10:09 發表
蛇出來就無謂,直接參與最實際;最終決定屯門一日遊,一家四口一齊出動。我就應該唔打得波,唔知彩虹伯伯會唔會預留一張枱比細路玩?同塲可以加映YC/Norman二代友誼表演
Family day
Myron can play with your kids wor

我2個細路唔識打波o架,講真的!

我主要係帶佢2個見識下,同埋帶阿仔搭下西鐵(佢喜歡巴士,交通工具),最重要梗係捧寶sir場啦!

我客串打1,2場,影幾幅相就要走了。

GOOD FATHER

引用:
原帖由 Terence 於 2010-9-19 21:13 發表

致彩虹乒團 :
18/9晚歌街4/F, 夜深人靜之時, 有3名中國藉男子 ...
Terence 兄,

記得明天下午2:00pm呀!

引用:
原帖由 nchan001 於 2010-9-20 10:09 發表
好溫馨

biside兄,

29/10 雅各-銀月友誼賽,ok?

33 12
發新話題