24 12
發新話題

恭喜萬達乒乓在乒總盃第一場旗開得勝

恭喜萬達乒乓在乒總盃第一場旗開得勝

Round 1
由Eric 親自帶隊
男單第一場游昇浩勝
女單第二場盧樂兒勝
混雙第三場盧樂兒、黃嘉浩勝
總比數3:0
希望Round 2 同 Round 3 繼續努力!
正手反膠(Tibhar VIP)
反手長膠(Tibhar Grass D.TecS)
今期用Komann 訂做拍

勁,加油^^
``_||私ゾやスギメ愛ウネエ*░(((

乒匯乒乓球會
逢星期四 8:00-11:00pm 歌和老街室內運動塲

最勁都係Eric,鄧X基及港隊教練陳X華都走來同Eric吹吹水!勁呀!

恭喜萬達!

恭喜萬達

弓起哂

引用:
原帖由 borkee 於 2010-9-5 20:01 發表
最勁都係Eric,鄧X基及港隊教練陳X華都走來同Eric吹吹水!勁呀!
我仲勁,Eric一到場即走來同我吹水......

第一句係: 見唔見波記!!!

恭喜恭喜
本体分裂

弓起!萬達。

恭喜晒萬達

引用:
原帖由 防守王 於 2010-9-5 23:04 發表 我仲勁,Eric一到場即走來同我吹水......第一句係: 見唔見波記!!!
應該我都勁喎!唔使出聲防兄已主動跟萬達乒乓影相!哈哈!

引用:
原帖由 borkee 於 2010-9-6 07:01 發表

應該我都勁喎!唔使出聲防兄已主動跟萬達乒乓影相!哈哈!
咁都係萬達勁D囉!!

CONGRATULATION TO 發達 and 防守王

最勁波記

還是最勁是波記,又出錢又出力,eirc話:(真唔話得呢個老友)

SUPPORT BALL KEE

特別鳴謝領隊波記

在此代表萬達向領隊波記致謝。萬達隊員辛苦了,繼續努力!!!

引用:
原帖由 keroro軍曹 於 2010-9-7 18:36 發表
咁出唔出到線???????/
力戰下未能出線!但都好多謝各隊友全力以赴!希望再有機會合作喇!

引用:
原帖由 萬達 於 2010-9-7 17:31 發表 在此代表萬達向領隊波記致謝。萬達隊員辛苦了,繼續努力!!!
唔使多謝喎,一切在心中就得喇!

引用:
原帖由 乒乓在線 於 2010-9-7 17:26 發表 SUPPORT BALL KEE
多謝哂!點解你好似識我嘅???

引用:
原帖由 borkee 於 2010-9-7 18:51 發表

多謝哂!點解你好似識我嘅???
因為你出名囉!

24 12
發新話題