發新話題

今夜爆發【雅博月賽9】9月3日(五)8-11pm哥和老街

引用:
原帖由 乒乓小風 於 2010-8-30 09:48 發表
多謝禮品 贊助人  ' 攞命' 先生 !
攞命C伯, 你大件事勒

周公子退出 係咪俾D女朋友捉實走唔甩呢

引用:
原帖由 chowyiumo 於 2010-9-2 01:44 發表

Terence 兄,希望令公子 myron 奪冠而回 為橫板長膠增光
冇可能啦!! 今次高手如雲, 入到8強都好好勒!! 好彩既咪殺入4強, 攞番盒3星球, 於願足矣!!不過, 佢會99%盡力一拼既

多謝YCFu, Kken, norman主持大局, 比賽得以順利完成. 獎品豐富, 仲有攞命洗手液, 一於下月再玩過

好呀! 攞命兄下次有咩新搞作
仲有, 今日好多善長仁翁呀   有波打, 有野攞, 伸做埋善事, 今晚好有意義

引用:
原帖由 chowyiumo 於 2010-9-4 01:41 發表
terence 兄, Myron打成点啊?? 另who is 下缐冠軍???
有位仁兄專走下線, 搶走左你既寶座
Myron今日打得好好, 比預期中進步  明天睇賽果啦, YCFu圖文並戊, 過引好多架

引用:
原帖由 chowyiumo 於 2010-9-4 01:59 發表
3小龍你哋打成点啊??
好似馬文兄爆左球痴喎 . 唔知真定假呢?

引用:
原帖由 阿舜 於 2010-9-4 01:59 發表

myron進步神速, 頂唔住佢板強勁正手
佢今日有背後支持啫  推動佢板正手強攻...
下次再打, 鹿死誰手都未知

引用:
原帖由 ycfu 於 2010-9-4 02:04 發表

係球痴想打多局熱下身姐,最後win 2:1
I c, I c, 攞左局有交代啦

武哥仔, 又玩野

今日46兄好有風度  事緣佢同myron打分組時, 有球波46發出魔鬼發球, myron當然食到七彩啦!! 奌知46兄話用左手指公發球, 自罰1分, myron先至好彩以首名出線咋!! 4646

其實我都唔知架. 不過當時情形46兄唔出聲, 絕對冇人知既.
我都想知, 球例有冇講呢?

發新話題
最近訪問的版塊