22 12
發新話題

今夜爆發【雅博月賽9】9月3日(五)8-11pm哥和老街

c full 你睇 馬 go 昨晚幾比心機練波 ,,,

附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件

引用:
原帖由 marmen 於 2010-8-29 10:35 發表
你個衰人....好彩睇唔到個樣~~
......................

引用:
原帖由 nchan001 於 2010-8-30 10:27 發表
正值流感高峰期,打波前,洗洗手、消消毒,對大家都好。如果啱用,可以幫我訂購,市價六折
另欠馬文兄三支,下次交收。
馬 go 要咁多同女友一齊洗白白呀??

引用:
原帖由 marmen 於 2010-8-30 22:24 發表

哈..又亂講野...
C伯今次的小禮品係用黎洗手用的...之前試過都十分好用....
同女友一齊洗白白..(隻手)呀...

引用:
原帖由 nchan001 於 2010-8-31 09:37 發表
如果武哥仔要嚟同女朋友洗白白......雙手,私人送枝大號,但要帶女朋友仔俾我哋見見
c 伯,,大號....有冇金寶錄水咁大支先??? 如果有,我 call 多的女(性)朋友仔黎呀

引用:
原帖由 nchan001 於 2010-9-1 19:21 發表
武哥退出?!我d咁大枝點算?
c 伯有幾大枝呀?? c 伯,我地雅各攞獎的希望(上線)全靠你了,加油,c 伯

引用:
原帖由 marmen 於 2010-9-1 19:46 發表

又著草......
比心機呀,衰仔馬 go ,,下線冠軍睇好你呀 ,,希望3小龍可包辦下線冠亞季軍

引用:
原帖由 阿舜 於 2010-9-2 01:27 發表
周公子嫌我屎波, 退出唔肯同我打
舜哥仔唔好玩我啦,上次同你打3局加埋,我都攞唔夠11分 今次有丁冠陪你打單面直板,勁

引用:
原帖由 Terence 於 2010-9-1 21:39 發表
周公子退出 係咪俾D女朋友捉實走唔甩呢
Terence 兄,希望令公子 myron 奪冠而回 為橫板長膠增光

其實小弟為了今次月賽(希望下線3連冠),已連續5晚在哥街練波(星期一在灣仔),可惜人算不如天算,今午收到大陸公司那邊通知,有要事要明天一早上去處理....... ,,,唉..冇計啦,揾食緊要... 希望下次月賽我會好運啲啦   p.s. sorry, c full  咁遲先通知你退出,very very sorry

舜哥仔今明2晚要想好點打屈機小王子 wow.....唔係又比佢屈死嫁啦... (小王子好似有女朋友陪同幫佢鍊骨wow... )

terence 兄, Myron打成点啊?? 另who is 下缐冠軍???

舜哥仔你打成点啊??

舜哥仔 反 cup 小王子

下線冠: old-cake...................

3小龍你哋打成点啊??

terence 兄,我都話 Myron有餐士的啦......今次差少少,下次努力

引用:
原帖由 阿舜 於 2010-9-4 01:59 發表

myron進步神速, 頂唔住佢板強勁正手
舜哥仔,myron 有那么好的老爸 and 红顏曲奇支持,正手強勁 200% 唔奇

引用:
原帖由 ycfu 於 2010-9-4 02:04 發表

係球痴想打多局熱下身姐,最後win 2:1
c full 你打成点啊??

引用:
原帖由 阿舜 於 2010-9-4 02:10 發表

係喎, 今次多左塊曲奇
舜哥仔,大力水手要食大力菜,,myron 要食塊靚靚曲奇;

22 12
發新話題
最近訪問的版塊