發新話題

今夜爆發【雅博月賽9】9月3日(五)8-11pm哥和老街

ben_chen 退出,hcgppg頂上,ok?
約 翰 一 書 4:20 人 若 說 我 愛 神 , 卻 恨 他 的 弟 兄 , 就 是 說 謊 話 的 ; 不 愛 他 所 看 見 的 弟 兄 , 就 不 能 愛 沒 有 看 見 的 神。

引用:
原帖由 nchan001 於 2010-9-1 19:21 發表
武哥退出?!我d咁大枝點算?
c 伯有幾大枝呀?? c 伯,我地雅各攞獎的希望(上線)全靠你了,加油,c 伯

周公子嫌我屎波, 退出唔肯同我打

引用:
原帖由 marmen 於 2010-9-1 19:46 發表

又著草......
比心機呀,衰仔馬 go ,,下線冠軍睇好你呀 ,,希望3小龍可包辦下線冠亞季軍

引用:
原帖由 阿舜 於 2010-9-2 01:27 發表
周公子嫌我屎波, 退出唔肯同我打
舜哥仔唔好玩我啦,上次同你打3局加埋,我都攞唔夠11分 今次有丁冠陪你打單面直板,勁

引用:
原帖由 Terence 於 2010-9-1 21:39 發表
周公子退出 係咪俾D女朋友捉實走唔甩呢
Terence 兄,希望令公子 myron 奪冠而回 為橫板長膠增光

引用:
原帖由 chowyiumo 於 2010-9-2 01:37 發表

舜哥仔唔好玩我啦,上次同你打3局加埋,我都攞唔夠11分 今次有丁冠陪你打單面直板,勁
上次你女朋友仔唔係度, 所以你都無認真同我打

其實小弟為了今次月賽(希望下線3連冠),已連續5晚在哥街練波(星期一在灣仔),可惜人算不如天算,今午收到大陸公司那邊通知,有要事要明天一早上去處理....... ,,,唉..冇計啦,揾食緊要... 希望下次月賽我會好運啲啦   p.s. sorry, c full  咁遲先通知你退出,very very sorry

舜哥仔今明2晚要想好點打屈機小王子 wow.....唔係又比佢屈死嫁啦... (小王子好似有女朋友陪同幫佢鍊骨wow... )

引用:
原帖由 chowyiumo 於 2010-9-2 02:15 發表
舜哥仔今明2晚要想好點打屈機小王子 wow.....唔係又比佢屈死嫁啦... (小王子好似有女朋友陪同幫佢鍊骨wow... )
咁我點都唔夠打啦

kwok lun 后補頂上ben_chen的空缺,請於今睌9點前回覆作實,謝!
約 翰 一 書 4:20 人 若 說 我 愛 神 , 卻 恨 他 的 弟 兄 , 就 是 說 謊 話 的 ; 不 愛 他 所 看 見 的 弟 兄 , 就 不 能 愛 沒 有 看 見 的 神。

引用:
原帖由 ycfu 於 2010-9-2 10:51 發表
kwok lun 后補頂上ben_chen的空缺,請於今睌9點前回覆作實,謝!
嘩... 咁第9組變左做死亡之組

得8組喎!

引用:
原帖由 chowyiumo 於 2010-9-2 01:44 發表

Terence 兄,希望令公子 myron 奪冠而回 為橫板長膠增光
冇可能啦!! 今次高手如雲, 入到8強都好好勒!! 好彩既咪殺入4強, 攞番盒3星球, 於願足矣!!不過, 佢會99%盡力一拼既

引用:
原帖由 ycfu 於 2010-9-2 12:07 發表
得8組喎!
係第F組先岩, 好邪

引用:
原帖由 ycfu 於 2010-9-2 10:51 發表
confirm ar

mouse 退出,由stephen1019頂上

引用:
原帖由 ycfu 於 2010-9-2 13:07 發表
mouse 退出,由stephen1019頂上
繼周公子後, mouse兄又嫌我屎波唔同我打

nelson退出由carfielddog頂上

回復 60# 的帖子

舜哥仔, no lar, I really injury and have to take the rest, we must have chance to play again.

發新話題