118 123456
發新話題

今夜爆發【雅博月賽9】9月3日(五)8-11pm哥和老街

今夜爆發【雅博月賽9】9月3日(五)8-11pm哥和老街

小組抽籤已由有公信力人士見証下進行,結果如下

Group A Table no.17

Group B table no.18

Group C table no. 19

Group D table no.20

Group E table no. 21

Group F table no. 22

Group G table no. 23

Group H table no. 24

地點︰哥和老街運動場4/F
     8-9pm 8張檯 tables no. 17-24
     9-10pm 11張檯 tables no. 12,17-26
     10-11pm 9張檯 tables no. 17-25

玩法:4人一組打小組賽,
      每組1,2名打上線爭冠、亞、季、殿軍 (上線5局3勝)
      每組3,4名打下線爭下線冠軍、亞軍 (下線3局2勝)
      男子對女子,不論組別讓2分

比賽用球: 由大會提供的雙魚3★白色乒乓球,每盤打完請執起放在檯面,賽事完成請交還給我。

名額:32人

獎品:上線冠軍Butterfly 球板套一個 + Butterfly 3★ 波一筒(3個)
     上線亞軍Nittaku 洗板水一支(185ml) + Stiga 3★波一筒(3個)
     上線季軍Butterfly 3★ 波一筒(3個)
     上線殿軍Stiga 3★ 波一筒(3個)

下線冠軍雙魚3★ 波一筒(3個)
     下線亞軍GOMA 3★ 波一筒(3個)

費用:$30

下圖為部份獎品

每位出席者可獲贈由nchan001贊助的來路潔手液一支

player list:

1. KKen (小丙)
2. 快弧 (屈機某組)
3. ycfu (陪跑丁丁)
4. nchan001(深不可測)
5. kwok lun
6. Marmen
7. Jack
8. Gary001
9. ninthuncle
10. 牧人
11. 防弧王子
12. yeung
13. karen
14. 出奇老鼠
15. 球痴 (乙組--橫掃全港區賽)
16. 乒乓小王子 (乙組高手-大熱之選)
17. 44_66(丁殿--吹水高手)
18. 小馬(乙組)
19. 阿舜(慣性爆甲)
20. 曲奇餅(就快女甲)
21. myron (乙組--丁組亞軍)
22. oldcake (乙組--應屆工聯盃4強)
23. carfieldog
24. Bing
25. 阿瑋 (乙組---丁組季軍)
26. stephen1019
27. speed (隱世高手)
28. 小師妹
29. kenny (後起之秀)
30. 淇仔
31. chun
32. 乒乓小風 (甲A常客)

后備:
1. -----
2. -----
3.

約 翰 一 書 4:20 人 若 說 我 愛 神 , 卻 恨 他 的 弟 兄 , 就 是 說 謊 話 的 ; 不 愛 他 所 看 見 的 弟 兄 , 就 不 能 愛 沒 有 看 見 的 神。

睇黎呢次我又要比人大炒... 我組咁多勁人

各位請留意自己的組別及檯號,八點準時開波。

如果不能出席請提早通知我,以便安排后補。

約 翰 一 書 4:20 人 若 說 我 愛 神 , 卻 恨 他 的 弟 兄 , 就 是 說 謊 話 的 ; 不 愛 他 所 看 見 的 弟 兄 , 就 不 能 愛 沒 有 看 見 的 神。

我想問問, 出左線後係點樣對架?
本帖最近評分記錄
  • ycfu +6 參加3/9雅博月賽 2010-9-1 19:12

8個小組首名抽籖對8個小組次名,5局3勝。

8個小組3名抽籖對8個小組第4名,3局2勝。

引用:
原帖由 ycfu 於 2010-8-28 22:39 發表
8個小組首名抽籖對8個小組次名,5局3勝。

8個小組3名抽籖對8個小組第4名,3局2勝。
到時會再抽籖?
我重驚緊, 如果我好好彩咁出到線, 好快就要對屈機小王子添
即係8強時唔會一定 A vs B, C vs D 咁嗎?

係呀!抽多次籤有多d變數先夠刺激嘛!

引用:
原帖由 ycfu 於 2010-8-28 22:51 發表
係呀!抽多次籤有多d變數先夠刺激嘛!
夠晒好玩喎

c full 你睇 馬 go 昨晚幾比心機練波 ,,,

附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件

回復 11# 的帖子

你個衰人....好彩睇唔到個樣~~

馬文

good game
good arrangement
香港乒乓網
查詢電話:97020720
就是忘記背後,努力面前的,向著標竿直跑。腓三:14

if mao can join is perfect.

引用:
原帖由 chowyiumo 於 2010-8-29 02:39 發表
c full 你睇 馬 go 昨晚幾比心機練波 ,,,
芝士近乎勇,努力練波為隊增光
本帖最近評分記錄
  • ycfu +6 參加3/9雅博月賽 2010-9-1 19:13
tigerone is the strongest

引用:
原帖由 marmen 於 2010-8-29 10:35 發表
你個衰人....好彩睇唔到個樣~~
......................

比賽用球: 由大會提供的雙魚3★白色乒乓球,每盤打完請執起放在檯面,賽事完成請交還給我。謝謝!

多謝禮品 贊助人  ' 攞命' 先生 !
本帖最近評分記錄
  • ycfu +6 參加3/9雅博月賽 2010-9-1 19:14

引用:
原帖由 乒乓小風 於 2010-8-30 09:48 發表
多謝禮品 贊助人  ' 攞命' 先生 !
攞命C伯, 你大件事勒

正值流感高峰期,打波前,洗洗手、消消毒,對大家都好。如果啱用,可以幫我訂購,市價六折
另欠馬文兄三支,下次交收。

118 123456
發新話題