31 12
發新話題

<偉裕>25/8 友誼賽詳情"(updated on 25/8)^^

<偉裕>25/8 友誼賽詳情"(updated on 25/8)^^

本會正在邀請及籌備隊伍與本會進行友誼賽,相信幾日內對方能落實. 舉行時間相信會是25/8 or 1/9 星期三球會時間,請各位兄弟姊妹留意^_^

Updated:

對方球隊剛剛已確認友誼賽日子,定為25/8,星期三,8,30-11pm,歌街4樓.

而對方人數方面,大概6-7人,即兩隊左右.

而友誼賽友好是當年叱吒風雲的海豚戰隊.相信大家可以從對方身上獲益良多.

賽制: 丙團賽制, 五場單打, 主客制,基本以三人為一隊,五盤三勝制

有興趣之兄弟姊妹,請在這裡報名.

PS: 友誼賽只限會員報名,敬請各位友好見諒.

如有隊衫的會員,當日請穿隊衫,Thx

友誼賽當日會以報名者名單編隊為準,請各位有興趣的兄弟姊妹注意

星期二前截止,以方便安排稍後編隊,多謝各位.

Table: 17-24 (8-11pm)

25/8友誼賽報名處:

1. 阿海
2. Yip sir
3. 小bobo
4. 阿傑
5. 大隻佬
6. 阿春(9.30pm到)
7. Kiu-bobo
8. KC (8.30到)
9. 阿安
10. 乒乓小周
11. 小吉

12. Samuel
13. 阿風
14. WW08
15. 律仔
16. Ramon
17. Riantam

陣容安排如下:(updated 25/8)

A隊: 阿海(cap), 阿傑, 律仔, 小吉

B隊: 大隻佬(cap), 小bobo, 乒乓小周

C隊: 阿風(cap), 阿安, WW08, Samuel

D隊: 阿春(cap), Yip sir, Ramon

E隊: KC(cap), Kiu-bobo, Riantam

ps: 因對方人數大概2隊,會同時間開兩張台進行,

例如A隊打17,18號台, B隊打19,20號台,如此類推.請各位注意,THX.

Cap負責排陣,聯絡隊員及安排比賽事宜,請各cap注意!

等待與友隊比賽的隊伍可與自己球隊隊伍先打友誼賽或自行打分. 由各隊伍的cap決定.

而其他沒有報名的兄弟姊妹可到 23-24台自行計分,但每人最多只可做3次王,之後要讓給別人,thx

友誼賽大概8.30pm開始,請注意!

PS: 如有隊衫的會員,當日請穿隊衫,Thx

updated

<偉裕>籌備及進行友誼賽詳情"(updated)^^

Join.  Thanks.
本帖最近評分記錄
  • HK-KC +5 Join Ball Game 2010-8-22 08:43

引用:
原帖由 jasonkyy 於 2010-8-21 17:12 發表
Welcome,jason

因對方晚一點才能到,所以友誼賽安排大約8.30pm左右進行,請各位留意,thx

join please!
本帖最近評分記錄
  • HK-KC +5 Join Ball Game 2010-8-23 13:35

引用:
原帖由 乒乓小周 於 2010-8-23 13:13 發表
join please!
Welcome

Pls Count me.
本帖最近評分記錄
  • HK-KC +5 Join Ball Game 2010-8-24 02:59

UPDATED

join   
本帖最近評分記錄
  • HK-KC +5 Join Ball Game 2010-8-24 04:08

引用:
原帖由 HK-KC 於 2010-8-20 04:52 發表
友誼賽友好是當年叱吒風雲的海豚戰隊.相信大家可以從對方身上獲益良多
對方球隊剛剛已確認友誼賽日子,暫定為25/8,星期三, ...
哈哈....無錯, 係當年的事了...
依家可以改名做 水魚戰隊 囉...
Who am I ?   I am Ping Pong Man~~~~

引用:
原帖由 jasonkyy 於 21-8-2010 17:12 發表
Regret I cannot join the match. Sorry!!!

引用:
原帖由 乒乓人 於 2010-8-24 13:01 發表

哈哈....無錯, 係當年的事了...
依家可以改名做 水魚戰隊 囉...
係咪當對方係水魚先,乒乓人兄

咁你有冇份過來代表呢隊水魚隊呀

引用:
原帖由 小bobo 於 2010-8-24 13:02 發表
我同律仔join
Welcome

引用:
原帖由 jasonkyy 於 2010-8-24 13:40 發表

Regret I cannot join the match. Sorry!!!
oh,what a pity lei

引用:
原帖由 HK-KC 於 2010-8-24 14:58 發表
係咪當對方係水魚先,乒乓人兄
咁你有冇份過來代表呢隊水魚隊呀
我一向都代表 "水魚" 啦..哈哈...為左令"水魚"實至名歸, 當然要加我啦...
(本來有事, 都推左呢打呀)
睇你隊員人名, 我想都有D "鐘"......埋牆的感覺呀.. 哈哈.

Who am I ?   I am Ping Pong Man~~~~

引用:
原帖由 乒乓人 於 2010-8-24 15:06 發表

我一向都代表 "水魚" 啦..哈哈...為左令"水魚"實至名歸, 當然要加我啦...
(本來有事, 都推左呢打呀)
睇你隊員人名, 我想都有D "鐘"......埋牆的感覺呀.. 哈哈.
呵呵,多謝乒乓人兄過來賜教呢^^

你地隊d"水魚”全部都係可以當人水魚啦,有d鐘埋牆都相信5係你地啦...哈哈

最衰仲等緊老虎兄回覆你地有幾多人過來玩呢.

但最緊要都係嗰句,最緊要大家玩得開心又盡興

同埋聽聞你d水魚兄弟要8點半左右先到wor,如果你可以早到,過來玩下波先啦

到時差不多8點半人一齊開波啦,而且小弟都要8點半左右到,哈哈

引用:
原帖由 HK-KC 於 2010-8-24 15:37 發表
呵呵,多謝乒乓人兄過來賜教呢^^
你地隊d"水魚”全部都係可以當人水魚啦,有d鐘埋牆都相信5係你地啦...哈哈
最衰仲等緊老虎兄回覆你地有幾多人過來玩呢. ...
我知道有 雀仔, 軒仔, 邦仔, 肥仔, 老虎仔等等...呢5大高手..
我呢個日本仔算係隊人最出名的水魚...最易打..哈

老虎仔佢稍後會打俾你的..

31 12
發新話題