48 123
發新話題

Full【雅博球局】8月20日 (五)九龍公園

引用:
原帖由 marmen 於 20-8-2010 23:20 發表
今天有幸認識到 KEN-KEN 和 黃大文...
下次有機會再打過....

推千同千手真係攞命...唔係你地夾雙打會有咩化學作用呢....
馬文兄:
係我有幸你地比機會我同你地打波就真 (你係咪同我打完就走果位??[唔好怪我冇記性喎 ])
另外唔該晒kken大大派波比小弟練習,重有多謝你送我一張經文卡

引用:
原帖由 黃大文 於 2010-8-21 00:56 發表

經過今晚波局後,我終於明白ycfu兄此話何解啦....
happy哥:下次一定要同你happy多次.....(打波)
歡迎歡迎,打波最緊要Happy, 忘記哂所有工作的事,輕鬆一下!

引用:
原帖由 pycmak 於 2010-8-20 23:56 發表
Happy 兄,

給我千手之名, 太過扥大了, 我連直拉與橫拉也不懂, 與你的千推和爆推, 真係無得比呢!
今晚只顧練習多球, 下次一定請你指教一二.

macdonald
給你這個名是因為你防守很強啊! 現在你又練習拉波,唔夠你打啦,學成後請教小弟啊!

啊!同我打完就走果位波友好似叫'ben_chen'喎........

I miss ben gor   

引用:
原帖由 Happy仔 於 2010-8-21 01:14 發表

給你這個名是因為你防守很強啊! 現在你又練習拉波,唔夠你打啦,學成後請教小弟啊!
完全認同....

引用:
原帖由 黃大文 於 2010-8-21 01:22 發表
啊!同我打完就走果位波友好似叫'ben_chen'喎........
我地昨晚冇交過手...HEHE~~
下次一定有機會..

太愚蠢了

Happy 兄,

我的防守只可應付初學的朋友,  但對於你們的高手, 只可擋一兩板就被沖爆, 無能為力

我學了幾年拉波, 也不成功,  實太愚蠢了,  你說教你,  沒有這本事,  實不敢當,

macdonald.
mac

48 123
發新話題