發新話題

【舉報投訴】轉會投訴 ( Finished )

煩請大家不要再作任何形式的討論住!

我們管理員及管委會稍後會作出裁決,及會作出妥善的安排:handshake

我個人認為雙方應該暫時忍讓,不要作出傷害大家友誼的動作,謝謝!

引用:
原帖由 fanlam13 於 2008-2-12 18:20 發表

但始終他沒有說是轉會就是他錯.而且是給人發覺就是錯上加錯.
我們明晚才討論此事:handshake

不過先你成日提住.......不如你講下我們應該要點做好:handshake

引用:
原帖由 fanlam13 於 2008-2-12 18:40 發表

可以退隊,但不可轉會.
轉會只可在轉會周期到轉.
咁係咪想你話果一個人要自動退隊呀?

引用:
原帖由 fanlam13 於 2008-2-14 21:55 發表

但請問一下你們批准他轉會但為什麼沒有通知所有聯賽隊伍?尤其是我們.是不是轉會不用通知其他球隊,只要你們知就可以.
初頭好多隊都未成形又或者連隊長都未有,要點樣統一通知呀?

我好希望呢件事會到此完結,何況只是丁點兒溝通問題,又何必要拿個放大鏡去看呢......:handshake

不如大家繼續........快樂乒乓 喇:victory:

引用:
原帖由 fanlam13 於 2008-2-14 22:11 發表

好一個未成形,但至少都應該通知我們的球隊,是吧?
點通知.......一個微不足道還未知是否問題的事情都要個個知會呀?

我地個個都有正職,唔係三時四刻都要諗住個壇0架:L

開個壇都係想大家波友仔多個聚腳地約下打波,

組織比賽都係想大家可以識多幾個波友啫:victory:

唔好下下都要問點解咁點解咁喇,大家都成熟好耐,

要比個正面小小嘅信息下一代o架,得閒約個期較量下重好喇:handshake

唔好再纏繞一個誤會之中喇,OK:victory:

引用:
原帖由 fanlam13 於 2008-2-14 22:22 發表

我相你不明白我的意思.我的意思是其他隊伍可以不通知.但就一定要通知我們沙田隊,因為他是轉會不是普通退隊.
我由頭都尾都無誤會.........

初初沙田隊發展到13人時 //RAY\\ 在2008-1-21公開說退隊

之後他想去哪裡已經不是沙田隊的人,

而他在加入其他隊時又知會過該隊隊長及管理人,

既然佢入了其他隊又沒有令其它人有直接的傷害及佢自己有得益,

我相信你唔係話咁都要作出對你交待一聲的理由嘛,

咁如果你執意咁講,你又唔問下 //RAY\\ 因乜事退隊,

唔好轉牛角尖喇,睇開0的人都開心0的....

我要表達的都已經表達了.........

我唔想再纏繞呢個問題之上喇,呢個係最後的回應。

在發文前我還仔細地看過有否詞不達意容易讓別人產生誤會,希望無喇:lol

發新話題
最近訪問的版塊