發新話題

【舉報投訴】轉會投訴 ( Finished )

【舉報投訴】轉會投訴 ( Finished )

為什麼網名//RAY\\可以自由從沙田紅黑隊轉會到荃民佳乒隊而不作通知?
是不是可以自由轉會而沒有限制時候?

引用:
原帖由 瑤瑤 於 2008-2-4 13:11 發表

佢之前係有通知退出沙田隊家...
但他沒有說轉會.
他只不過是說退隊,而轉會又是另一回事.

引用:
原帖由 Gary_Cheung 於 2008-2-4 13:34 發表

我會同管理單位認真傾傾:)
哪何時會有結果?

引用:
原帖由 太陽之子 於 2008-2-4 13:42 發表

如果係咁......其實就唔應該俾佢轉會了......
支持,因為這樣對其他球員不公平.

如果每一個球員都以私人理由而退隊跟住轉會.那樣轉會制度就有等於冇.

引用:
原帖由 極道羅殺 於 2008-2-4 19:02 發表
當時因為沙田隊人數多了一個
而我隊有一空缺
同埋當時賽時還未開始.

一旦賽時開始了, 我絕不認同轉會.

若果對沙田隊造成不便, 不好意思:L
你錯啦,極道羅殺.//RAY\\退隊時球季已經開始.
第一場已經在18/1舉行了.分別是狂龍十八vs泓景乒友 和 長勝將軍vs寶達艦隊.
而//RAY\\宣佈退隊時已經是21/1.

引用:
原帖由 輝Sir 於 2008-2-4 21:31 發表
我們管理員及管委會稍後會作出裁決,及會作出妥善的安排:handshake

我個人認為雙方應該暫時忍讓,不要作出傷害大家友誼的動作,謝謝!
請問一下稍後即是何時?
煩請管理員給我一個確實時間答覆.

引用:
原帖由 極道羅殺 於 2008-2-5 11:40 發表
fanlam

既然佢有私人理由, 我地都決定唔到:)
留番俾管理員啦, 不過始終大家都係玩下, 打下波, 借個"乒超聯"個名聚集多啲人打波同交流, 識多啲波友, :handshake 再加上管理人員都有自己正職, 唔駛咁 ...
既然說"乒超聯"個名聚集多啲人打波同交流, 識多啲波友,那樣大家都應該遵守這個遊戲規則.
如果大家都不遵守,那樣乒超聯訂立的規則就變廢.

請問各位管理員可以在14/2晚上9時前作出裁決嗎?事關15號開始有比賽.

引用:
原帖由 極道羅殺 於 2008-2-12 10:32 發表

唔好介意我想問下現階段需要裁決什麼
現時是需要裁決他是否可代表你們打乒超聯.
如果不能.之前他在你們那邊打比賽的分數都有機會要取消.

當然是最後入來的走.你看看我們的隊員名單,他的名字還在我們隊呢.

引用:
原帖由 極道羅殺 於 2008-2-12 11:19 發表
fanlam 兄
呢排好耐唔見你出嚟打波wor
工作繁忙.

引用:
原帖由 tonycheung 於 2008-2-12 14:27 發表

I agree..as when Ray changed team, both Shatin and Tsuen Wan have not yet played any matches..it does not affect any teams
但始終他沒有說是轉會就是他錯.而且是給人發覺就是錯上加錯.

引用:
原帖由 輝Sir 於 2008-2-12 18:27 發表

我們明晚才討論此事:handshake

不過先你成日提住.......不如你講下我們應該要點做好:handshake
可以退隊,但不可轉會.
轉會只可在轉會周期到轉.

引用:
原帖由 輝Sir 於 2008-2-12 19:02 發表

咁係咪想你話果一個人要自動退隊呀?
不明白你說什麼?

引用:
原帖由 (=^x^=) 於 2008-2-14 18:21 發表
Dear Fanlam,

首先好多謝你對我們論壇比賽提出你的寶貴意見.  我們能看出你是很認真的看待我們這個遊戲.  因為過年時我不在香港, 而回港后又公私兩忙, 所以近日都沒有上論壇及處理這事, 十分抱歉及多謝你的忍耐. ...
但請問一下你們批准他轉會但為什麼沒有通知所有聯賽隊伍?尤其是我們.是不是轉會不用通知其他球隊,只要你們知就可以.

引用:
原帖由 輝Sir 於 2008-2-14 22:03 發表

初頭好多隊都未成形又或者連隊長都未有,要點樣統一通知呀?

我好希望呢件事會到此完結,何況只是丁點兒溝通問題,又何必要拿個放大鏡去看呢......:handshake

不如大家繼續........快樂乒乓 喇:victory:
好一個未成形,但至少都應該通知我們的球隊,是吧?

引用:
原帖由 輝Sir 於 2008-2-14 22:17 發表

點通知.......一個微不足道還未知是否問題的事情都要個個知會呀?

我地個個都有正職,唔係三時四刻都要諗住個壇0架:L

開個壇都係想大家波友仔多個聚腳地約下打波,

組織比賽都係想大家可以識多幾個波友& ...
我相你不明白我的意思.我的意思是其他隊伍可以不通知.但就一定要通知我們沙田隊,因為他是轉會不是普通退隊.

發新話題
最近訪問的版塊