發新話題

【舉報投訴】轉會投訴 ( Finished )

其實是不是應該限定球員不能在退隊後立即轉會?

否則可能會天下大亂...

最壞的情況是球會可以經常自由轉會.........

引用:
原帖由 左右開弓 於 2008-2-4 13:41 發表
之前唔係講過話一年完左先可以轉會咩?:o

當然...如果當事人有特別原因或者合理解釋既話......管理員都可以考慮下既~
如果係咁......其實就唔應該俾佢轉會了......

引用:
原帖由 Gary_Cheung 於 2008-2-4 14:05 發表

大家都係業餘,就等菅理員返到再解決啦:)
咁到啱既.....
等大腦返來再作出一個公平既裁決.....

引用:
原帖由 fanlam13 於 2008-2-4 21:47 發表

請問一下稍後即是何時?
煩請管理員給我一個確實時間答覆.
我自己認為現在臨近佳節...
大家都未必有時間一起討論有關事情...

個人認為在新年假期過後才公開裁決結果會比較合適

引用:
原帖由 fanlam13 於 2008-2-5 14:02 發表

既然說"乒超聯"個名聚集多啲人打波同交流, 識多啲波友,那樣大家都應該遵守這個遊戲規則.
如果大家都不遵守,那樣乒超聯訂立的規則就變廢.
稍安毋燥........
管理員一定會公平處理呢....
但你都要比時間佢去辦妥....

大家都係業餘性質去參與這項活動....
也不可能一兩天就可以向各方查證所有理據........:time:

引用:
原帖由 fanlam13 於 2008-2-14 22:22 發表

我相你不明白我的意思.我的意思是其他隊伍可以不通知.但就一定要通知我們沙田隊,因為他是轉會不是普通退隊.
唔好咁啦...既然已經有合理解釋,又不牽涉其他私人利益......
這可能純粹是一場誤會........

我唔知你有冇搞個大型活動....
其實要搞一個大型活動係唔容易的....

仲要有咁多人要協助參與.....
他們每個平時都各有各忙.....
能夠分身去推動呢個活動已經係唔容易...

呢個活動仲要係第一年搞...有些微未盡善之處係可以理解的...
既然提出左個問題....咁大家一齊去解決就可以la

令呢個活動可以更盡善盡美....

發新話題
最近訪問的版塊