發新話題

【雷蒙月賽0724】成績公佈

我都差d輸比你,如果第二局10比9你果球高波打中,咁就係1比1,冠軍可能就係你。

引用:
原帖由 阿舜 於 2010-7-25 00:46 發表

咁可以改名做極速小王子, 或者極速屈機小王子
-,-當然唔好啦,我都係中意乒乓小王子E個名好D。

引用:
原帖由 HK-KC 於 2010-7-25 00:57 發表

恭喜屈機小王子再度屈機成功,成功克服恐粒病

亦恭喜舜兄獲得亞軍
但係打長膠都重係唔識打呢

引用:
原帖由 HK-KC 於 2010-7-25 01:03 發表

你依家對邪王Jack都無問題,怎會驚長膠呢
長膠削過來的波我都重係打得唔係太好。

引用:
原帖由 乒粒仔 於 2010-7-25 01:16 發表
raymondsir下次吾好再安排我8強對佢啦, 好易比佢屈死架...
可能我同你有緣,我好多比賽都對過你。

引用:
原帖由 HK-KC 於 2010-7-25 01:16 發表

咁你同多d西班牙兄打多d,你就5怕削波lol.....
上次內部賽,我都想同佢打下,可惜佢傷左,無去比賽。

引用:
原帖由 乒粒仔 於 2010-7-25 01:34 發表

係喎~
除左第一次嬴你之外, 之後都未嘗一勝呀~
你接返好我d發球,就到我難打啦。

引用:
原帖由 HK-KC 於 2010-7-25 01:42 發表

乒粒兄,你都好呢,win過一場

我同佢打咁耐都5知有冇win過呢
你當然有win過我啦

引用:
原帖由 野田妹 於 2010-7-25 01:48 發表
真係好屈機呀!
邊夠你師父屈機

引用:
原帖由 HK-KC 於 2010-7-25 02:17 發表

呵呵,當然有,但係當你放水果陣時嘛
-.-我打波好認真。

引用:
原帖由 野田妹 於 2010-7-25 02:26 發表

但係佢成日同我講好驚你下爆tick喎!
我都好驚佢的爆沖。

引用:
原帖由 HK-KC 於 2010-7-25 02:53 發表

你地兩兄弟太屈機啦,一個爆tick+屈機發球,一個兩邊屈機爆沖

遲d可以叫屈機兩兄弟呢,呵呵
爆tick佢講的姐,我都無爆tick,我都係細細力的tick波。

引用:
原帖由 HK-KC 於 2010-7-25 03:04 發表

呵呵,係細細力定爆tick要問下人家,係咪屈機,呢d自有公論呢.

btw,你地當日內部賽:屈機兩兄弟+其他兄弟大合照,我upload左去球會內部訊息,你想要張相,可以去果度download架啦 ;victo ...
thx

引用:
原帖由 melody 於 2010-7-25 12:28 發表

唔使佢講啦,上次你讓我分都炒到我傻- -"
上次打波,大家有win有輸的姐。

發新話題